Tajne zavođenja

Kada izgovorite reč zavodljivo, pomislićete na lepe obline, mirisnu kosu, dobre noge, očaravajući dekolte. Zavođenje možda i jesto to, ali i mnogo, mnogo više. Pre neki dan sam čula jedan dobar komentar i sve vreme mi se vrzma po glavi: „Uskoro će i mleko reklamirati polugola manekenka.“

Ključ zavodljivosti nije bacanje svih karata na sto i eksplicitno pokazivanje svih aduta, pokeraški rečeno. Zavođenje je umetnost nagoveštaja, golicanja mašte i buđenje radoznalosti. To je trik, slatka magija, poziv u ponor sa neizvesnim krajem.

U zavisnosti od tipa muškarca smišlja se i odgovarajuća strategija. Da se oni ne uobraze, ne pravimo mi detaljan ratni plan, već samo opštu temu predstave. Mnogi detalji se uklope u toku same predstave, kao neka vrsta improvizacije. Pa, da prođemo kroz neke od tipova zavodnica.

  • Zlica-dobrica

Ona je uvek besprekorno obučena i sa puno ukusa predstavlja svoje atribute. Umereno naglašava oči, bokove, grudi i uopšte čitavu figuru. Izvanredno miriše i poziva svojim izrazom lica, poluotvorenim sjajnim ustima i široko otvorenim očima. Pravo iznenađenje iz senke je njena inteligencija, kojom se ne razmeće već kojom mudro diktira uslove igre i pravac odvijanja njene predstave.

Dok sedi i ispija piće sa svojim „predmetom interesovanja“, ona postavlja male testove i baca ga u iskušenja. Ako želi da isproba nečiju zainteresovanost, ona će u nekom trenutku večeri početi sa nekom intrigantnom pričom. Ali, kako se bude približavala suštini, polako će snižavati ton i govoriti sve tiše i tiše. Pravi muškarac, ili bolje reći zainteresovan muškarac, na to će odgovoriti postepenim približavanjem sagovornici, sve bliže i bliže kao omađijan. Tada je on potpuno u vašim rukama i njegova dalja sudbina je zapečaćena. Lak ulov.

  • Slatka trapavica

Ona je neodoljiva i šarmantna, naizgled naivna i nevina. Ta naivnost je tako privlačna i poziva muškarca da je zaštiti od strašnog sveta koji je okružuje. Oblači se kao devojčica, nosi šeširiće, kikice i mašnice i oličenje je loli-pop stila. Bleskasta je i slatka i sa sobom nosi neku čudesnu nepredvidivost i misterioznost koja privlači kao magnet.

Dok se šeta sa svojom „žrtvom“ po parku, probaće sledeći trik. Sasvim smušeno i bezazleno će podvući svoju ruku pod njegovu. To će njemu biti velika afirmacija i podsticaj, i tako okuražen, otvorenije će pokazati svoje interesovanje. Trik je u tome da upravo u tom trenutku, naša mala vragolanka, izvlači ruku i odlazi korak iza njega. Zainteresovan čovek će instinktivno reagovati i potražiti tu ruku nazad. 10 poena, uhvaćen je u mrežu! Sad je potpuno vaš!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.