Tea Leoni i Dejvid Dukovni: „Živimo običnim životom!“

Da li verujete u glamur Holivuda, u bajku o savršenim životima ispunjenim neprestanom zabavom? Ne želimo da vam rasturamo iluzije, ali postoji bar jedan slavni par koji smatra da je njihov život isti kao kod većine ostalih smrtnika. „Znate šta, nama se subotom uveče nikada ništa posebno ne dešava“, priznaje zvezda filma „Jurassic Park III“, Tea Leoni (Tea Leoni). Ona i njen suprug Dejvid Dukovni (David Duchovny) imaju dvogodišnju ćerkicu i pored sve svoje slave i bogatstva, vode život koji je sličan onom koji imaju ostali parovi sa malom decom.

„Nikada nismo imali puno interesantnih stvari koje nam se stalno dešavaju“, kaže Tea dodajući da to ne znači da ne dobijaju pozive za izlaske i zabavu. Dejvid i Tea imaju dadilju za decu pet dana nedeljno, ali njihovi vikendi obično nisu rezervisani za neka posebna dešavanja.

U filmu „Jurassic Park III“ Tea kroz čitav film traži svoje nestalo dete. U stvarnom životu ona ne traži nestalu decu već češće okreće telefone u potrazi za bebisiterkom. „Imati decu je velika obaveza“, kaže.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.