U trendu

Top 11 saveta za dobar sastanak

Izlasci često mogu da budu izvor dilema. Treba li da preuveličavamo svoje pozitivne vrednosti ili da se držimo istine? Da li se „sastanak na slepo“ isplati ili je bolje uopšte ne gubiti vreme? Evo 11 top saveta koji će vam pomoći da krajnji ishod vaših sastanaka ubuduće bude mnogo uspešniji.

 1. Neka posumnja da ste zainteresovani, ali nemojte mu to staviti do znanja direktno, neka ne bude baš siguran u to. Muškarci vole zagonetke – zadajte im jednu!
 2. Saznajte da li ima neku dobru platonsku prijateljicu. Muškarci bi trebalo da budu sposobni i za prijateljstvo sa ženom, a ne da je posmatraju samo i isključivo kao seksualni objekat.
 3. Ako na bilo koji način podseća na vašeg oca, bežite glavom bez obzira!
 4. Ukoliko su vam standardi previše niski, možete se udati još koliko sutra. Bolje je sačekati pravu stvar, nego gubiti vreme na nešto što neće trajati.
 5. Ali – nemojte ni preterivati. Ne treba biti previše izbirljiv i kritičan. Ima zaista glupih zamerki kao što su: ne miriše dobro (previše kolonjske vode), smeje se suviše glasno (više no što vaša mama može da podnese).
 6. Ne lažite ga, ne igrajte igre. Sam sastanak je previše komplikovan sam po sebi, da biste ga dodatno komplikovali time šta treba da zapamtite, šta treba, a šta ne treba da kažete…
 7. Ne žurite sa seksom!
 8. Nemojte mu u potpunosti otvoriti dušu na prvom sastanku. Treba da ostane neka tema za razgovor i za sledeći put.
 9. Više obratite pažnju na to da li je dobra osoba, nego da li ima telo kao Žan Klod Van Dam.
 10. Nikada nemojte da izlazite sa više njih istovremeno, čak i u slučajevima kada se ne poznaju. To može da bude veoma zbunjujuće. Na kraju ćete poželeti da se otarasite svih njih, mada je možda neko i imao potencijal da bude „onaj pravi“.
 11. Pre nego što sretnete savršenu osobu, morate znati šta tražite i imati hrabrosti da se za to i borite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.