U trendu

Top 5 najčešćih seksualnih fantazija zauzetih žena

Seksualne fantazije ne odlaze onda kad se upustite u čvrstu dugogodišnju vezu ili brak. Naprotiv, to je savršeno vreme za ostvarivanje svih svojih malih seksi želja…

1. Gubljenje kontrole
Nazovite to efektom iz „Pedeset nijansi sive“, ali mnoge žene žele da prepuste svoju kontrolu muškarcu. Štaviše, želele su to da učine mnogo pre nego što je napisan ovaj popularan serijal romana. Ako ste raspoloženi za vezivanje i povez na očima – ne brinite, nalazite se u milionskom društvu.

2. Seks na iznenađujućem mestu
Uživanje u spavaćoj sobi sasvim je u redu, ali žene nekad sanjanju o seksu na neobičnim mestima. Visoko na listi lestvice poželjnih lokacija je seks u hotelskoj sobi s pogledom na okean, seks na plaži, seks na kuhinjskom pultu ili senzualno istraživanje partnerovog tela u kadi.

3. Seks sa strancem
I u vezi žene maštaju o seksu sa zgodnim strancem, odnosno o vrućim igrama bez obaveza i pritiska svakodnevice. Podelite svoje želje s partnerom, pa se prepustite ovom sočnom scenariju – zajedno. Odglumite strance koji se prvi put upoznaju pod okriljem noći, pa iznajmite sobu u nekom jeftinom hotelu.

4. Igranje uloga
Žene vole uniforme i razvijena tela muškaraca koji ih „popunjavaju“ baš na pravi način. Bez obzira da li je li reč o zgodnom lekaru koji je spreman da vas pregleda, seksi profesoru ili treneru iz teretane, uz nekoliko promena kostima sve ove komade možete imati u sopstvenoj spavaćoj sobi.

5. Seks na javnom mestu
Jedna američka studija pokazala je da čak 60 posto žena sanjari o seksu na javnom mestu. I dok će retko koja žena da šapne svom partneru da želi seks usred dupke punog restorana, većina nema ništa protiv maštanja o seksu na nekom mestu gde u svakom trenutku možete biti otkriveni, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.