Transvestiti daju ženama savete o zavodljivosti

Italijanski transvestiti su se toliko uživeli u svoju ulogu da smatraju da čak i pravim ženama mogu da drže časove na temu zavođenja. Nedavno je jedna italijanska asocijacija transvestita iznela u javnost temu o privlačnosti i počela da daje savete ženama o tome kako da što lakše stignu do muškog srca.

Savet broj jedan glasi – prestanite da nosite papuče. Pomenuto udruženje transvestita je došlo da zaključka da muškarci ne vole papuče i da smatraju da ovaj tip obuće nije nimalo seksi. Žene koje ih nose nemaju ukusa, dodaju.

Transvestiti su objasnili Italijankama da nema potrebe da se preterano trude u toku leta jer su tada Italijani zainteresovaniji za turistkinje. Veće šanse imaju u u toku drugih godišnjih doba.

Članovi asocijacije su rekli ženama da, ako žele da budu voljene od strane muškaraca, treba da prestanu da im izigravaju majke.

Navedeni saveti su samo početak projekta u kome će transvestiti deliti iskustva sa pripadnicama lepšeg pola. Sajt Caltanet prenosi vest da je asocijacija upravo počela sa održavanjem kurseva u kojima će žene učiti kako da povrate izgubljeno interesovanje partnera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.