U trendu

U ovih 5 neistina poveruju sve žene kada rode bebu

Najčešća rečenica koju možemo čuti od žene koje su tek postale majke je: „Više nikada neću moći…“. Pogledajte u šta sve novopečene majke zaista veruju, iako to apsolutno nije tačno. Budimo iskreni, u prvim nedeljama nakon porođaja život može biti težak. Da, jeste to zaista magično. Miris novorođenčeta ne može prevazići ništa na svetu. Ali, ovo zaista može biti pretežak period nekim majkama. Tada pomislite kako se neke stvari nikada neće vratiti u normalu, ali verujte, hoće.

1. Nikada više neću spavati noću

Fizički bi bilo nemoguće da bilo koja mama zauvek ima loš san. Imajte uvek na umu da je ovo samo faza. Vaše dete će početi da spava tokom noći. I vi ćete. Doći će dan kada ćete prespavati noć i probuditi se sveži.

2. Neću više putovati ni raditi neke zabavne stvari

I mame su ljudi. Da, neko vreme ćete ipak morati da budete u kući, ali doći će momenti kada ćete ponovo imati vremena za sebe. Izlazićete sa prijateljima, ići ćete na putovanja i imati raznorane avanture. Bićete opet ono što jeste.

3. Telo mi je uništeno

Okej, vaše telo izgleda zaista loše, lice su progutali tamni podočnjaci i ne možete da zamislite normalno sedanje na stolici. Bićete začuđeni kada primetite koliko je telo u stanju da se menja, ali u isto vreme i da se vrati u svoje staro stanje. Možda neće biti identično kao pre bebe, ali će biti prilično slično. Samo dajte sebi vremena.

4. Nikada više nećemo biti sami suprug i ja

Deca ne okupiraju samo kuću, već i spavaću sobu. Ali, znate šta, ovo je samo privremeno. Vremenom će se deca smestiti u svoj prostor. Spavaće i odlaziće u jednom periodu i u školu. Ne odustajtajte od romantike sa suprugom još uvek.

5. Nikada neću skinuti ovu odeću i izaći iz kuće

Sa prvom bebom, zaista imate osećaj kako ste uvek u nekoj staroj i isprljanoj odeći. U jednom trenutku u bliskoj budućnosti ćete se srediti, našminkati i izgledati savršeno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.