U susret suncu

Sa dugo iščekivanim dolaskom proleća na vaša vrata kuca i dobro raspoloženje. Tragovi zimske čamotinje moraju se brzo (i nepovratno) izbrisati u skladu sa lepim danima. Treba srediti sobu, garderobu, odnose sa prijateljima, izgled – spisak je poduži. Za početak, dovoljno je odrediti od čega treba početi i iskoristiti energiju i prolećni entuzijazam.

Evo nekoliko predloga kako uraditi personalni update u skladu sa vremenom. Čovek je mera svih stvari – stoga je logično da krenete od sebe. Otidite kod frizera i lišite se zimskih iskrzanih krajeva kose. Nova frizura na prolećnom suncu učiniće da problemi (kojih uvek ima) izgledaju manji.

Zatim primenite sredstva šoping terapije u cilju uklanjanja zaostataka „depresije hladnih dana“. Ne morate kupiti nešto skupo: i detalj (knjiga, narukvica, karmin) će biti dovoljan za promenu raspoloženja.

Pozovite prijatelje u popodnevni izlazak ili jednostavno napravite malu čajanku. Lenjo sedenje na suncu prijaće svima – iznenadiće vas ponovna dobra atmosfera druženja. Ako imate zaostale obaveze koje vas već duže muče, proleće je pravo vreme za rešavanje takvih stvari. Napravite spisak i istaknite prioritete, a potom puni energije krenite u bitku sa problemima.

Pokušajte da budete što više napolju; pauze na poslu iskoristite za boravak u obližnjem parku. Pozitivna energija prija svima: vaše dobro raspoloženje i čest osmeh izazvaće zauzvrat slične prijatne reakcije okoline i vaših bližnjih.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.