U takmičenju za najlepšu bebu, jedna majka glasala 1.000 puta

Gotovo svaka žena će baš za svoju bebu reći da je najlepša, ali šta kada to preraste u opsesiju i kada ponosna mama želi da u istu stvar ubedi i sve oko sebe? Odgovor na ovo pitanje bi mogla da vam da Lynette Shaw. Ona je glasala za svoju devojčicu u telefonskom takmičenju čak 1.000 puta. Još uvek tvrdi da je to nešto što bi svaka majka uradila za svoje dete.

„Ja sam samo normalna devojka koja bi sve učinila za svoju decu – čak bih ukrala dragulje sa krune ako je to potrebno“, kaže. Lynette je očajnički želela da njena ćerka Chloe pobedi na takmičenju pošto je nedavno imala operaciju zbog razrokih očiju. Možda bi sve bilo u redu i možda bi ovaj „majčinski hir“ prošao nezapaženo da Lynette nije koristila telefon sa posla. Račun od 670 funti je ipak bio preveliki za poslodavca, pa je morala da mu prizna da je zvala liniju za glasanje. „Ne možete mi reći da niko ne koristi telefon sa posla“, branila se. Sve se završilo na sudu, pa je Lynette otpuštena na 12 meseci.

„Želela sam njenu zaista lepu sliku u novinama ali ne shvatam gde je nestalo 1.000 poziva. Priznajem da sam telefonirala, ali posle 1.000-tog moja ćerka je trebalo da pobedi – to je ono što ne razumem.“

Shaw je telefonirala u periodu od četiri meseca sve dok je poslodavac nije prijavio policiji. Urednik novina koje su organizovale takmičenje rekao je da Lynette nije pratila ispravnu proceduru, tako da većina njenih telefonskih poziva nije bila uopšte registrovana. „Ne samo da je nepoštena, već je i nesposobna takođe“, rekao je on.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.