U trendu

Udobna odeća za lep osećaj

Nije mali broj dama koje bi volele da su vitkije i, kako im to ne uspeva, pokušavaju makar da se uvuku u tesniju odeću nego što bi trebalo. Ovakav postupak je kontraproduktivan, i neće vas navesti da se osećate vitko ni lepo.
Naravno, ni sa zdravstvenog aspekta nije dobra ideja nositi pretesnu odeću, odeću koja vas steže i neudobna vam je. A čak i da zanemarimo zdravstveni aspekt – kao što će nemali broj dama učiniti ako smatra da će ih određeni postupak učiniti lepšim – nošenje pretesne odeće više odmaže nego što pomaže.
Lepota je najviše u samom umu. Ako se vi osećate kao nedovoljno lepe, to će se odraziti i na to kako delujete drugima. A ukoliko nosite pretesnu odeću, automatski same sebe podsećate da niste onoliko vitke koliko biste želele da budete. Pošto je vitkost u ovom slučaju veoma blisko povezana sa subjektivnim osećajem lepote, onda sebe konstantno, čim osetite da vas odeća steže, a osećate to stalno, podsećate da niste onoliko lepe koliko biste želele da budete.
Uz to, teško da možete da budete opuštene, vedre i nasmejane kad vas odeća steže i neudobna vam je. Možete da folirate dobro raspoloženje, ali ga nećete osećati. Ne osećate se dobro, ne osećate se kao da ste lepe, čemu onda to?
Da ne bude zabune, ne kažemo da vaša odeća treba da izgleda kao da ste u vreći. Naprotiv, i u takvoj odeći biste se osećale loše, ne biste sebe smatrale lepom. Vaša odeća treba da bude udobna i skrojena tako da dobro stoji vama – stvarnoj veličini vašeg tela, ne onoj koju ste imale s petnaest godina niti onoj koju zamišljate da bi trebalo da imate.
Probajte! Obucite se u dobro skrojenu odeću koja odgovara vašoj stvarnoj veličini i videćete da ste zaista lepe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.