Udovica u misiji: Spava sa preko 100 oženjenih muškaraca

Gvenet Li iz Londona ima 47 godina i nekada je radila kao finansijski konsultant, ali nakon što je ostala udovica, odlučila je da promeni zanimanje. Naime, ona spava sa oženjenim muškarcima, i tvrdi da to radi kako bi spasila bračne parove od razvoda, prenosi Kurir.

Pre desetak godina njen muž je umro usled kancera, i od tada se sve promenilo! Ona je odlučila da izvrši vrlo neobičnu misiju.

– Mnogo ljudi me proklinje i vređa, ali ja smatram da radim pravu stvar jer zapravo održavam te brakove u životu. Toliko je brakova u krizi, naročito kod sredovečnih parova sa decom. Kad ste u braku 15 godina, a tu su i deca i svakodnevni stresovi, teško je održati strast. Kod žena, naročito želja za seksom u tim slučajevima nestaje, a muškarcima i dalje fali. Oni ne žele razvod, ali ne žele ni da žive bez seksa i tu na scenu stupam ja“, otvorena je Gvenet, dodajući da većina žena zna da im se muževi viđaju sa njom, ali „rado se prave da ne znaju, jer vide da im brak cveta“.

Ona tim muškarcima pruža sve, i seks i izlaske, a sve to bez opasnosti da će se pojaviti na kućnom pragu i pretiti da će ih ocinkariti kod žena.

– Ja samo želim zabavu i seks, kao i ti muškarci. Uostalom, kada spavate sa nekim drugim, osvežavate brak. To važi i za mušku i za žensku prevaru – kaže Gvenet, dodajući da su neke od njenih veza trajale godinama.

Ona svoje klijente nalazi putem specijalizovanog sajta koji spaja uspešne poslovne ljude sa sličnim ženama. Tako Gvenet putuje širom sveta kako bi došla do zainteresovanih klijenata.

A njen privatni ljubavni život je, kaže, njena stvar. Ako joj se muškarac jako dopada, spremna je da se odrekne svojih klijenata, ali, dodaje, uglavnom istovremeno održava i vezu i posao.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.