U trendu

Upotreba različitih mirisa

Skoro svaka žena voli parfeme. Nije ni čudo – ko ne bi voleo lepe mirise? A još i kada vam ti lepi mirisi pomažu da se osećate seksepilno ili, ako ništa drugo, da tokom celog dana uživate u prijatnom mirisu koji dopire s vašeg sopstvenog tela… Ovo nije jedino za šta miris može da vam posluži – evo za šta sve možete da iskoristite različite parfeme.
Ako ste pospane i nikako da se razbudite, pomoći će vam mirisi citrusa, jer stimulišu nerve u nosu. Nije naročito bitno o kom citrusu se radi – limun, pomorandža, mandarina, crveni grejpfrut… Sve može da posluži. U nedostatku parfema s ovakvim mirisom, možete da oljuštite pomorandžu; pored toga što će vas vitamin C iz nje razbuditi, miris pomorandžine kore će vam bar nekoliko sati ostati na rukama i držati vas budnom.
Želele biste da se smirite? Tada će vam poslužiti miris lavande, jer podstiče aktivnost alfa-talasa, a oni kreiraju osećaj opuštenosti. Ako ne želite samo da se smirite već i da zaspite, možete se namirisati parfemom koji sadrži miris vanile.
Ukoliko želite da se osetite privlačnom, odaberite parfem s mirisom vanile i cimeta – oni podstiču seksualno uzbuđenje. Pored toga, miris vanile može da ostavi utisak i da ste do šest godina mlađe (sličan efekat imaće i miris ružičastog grejpfruta i bebi pudera).
Konkurišete za posao i znate da je žena poslodavac? U tom slučaju odaberite neki nežan cvetni miris, tako ćete ostaviti dobar utisak. Kombinacija cvetnih mirisa može vam pomoći i na poslu, time što će vam poboljšati koncentraciju.
Veliki broj žena večito žudi da izgleda vitkije: pa, to možete postići i mirisom, makar u očima muškog sveta – naime, oštar cvetni miris učiniće da muškarcima izgledate vitkiji nego što jeste.
Ako i vi volite parfeme, upravo ste dobile izgovor da nabavite pravu malu kolekciju, za različite svrhe – koristiće vam.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar