Uvek sa vama u vašoj torbici

Izdvojili smo nekoliko kozmetičkih proizvoda koji se jednostavno moraju naći u vašim torbicama i neseserima ove sezone. Oni su u trendu, kvalitetni su, a mogu se naći i kod nas.

Diorovi novi karmini zvani Ovisnik (Addict), u 30 nijansi, nezaobilazni su ove sezone i makar jednu nijansu morate da nabavite. Boje su pune, jasne, sa hidrantnim dodatkom, koji će vaše usne učiniti još privlačnijim i mekšim. Karmin se ne razliva već ga usne prosto upijaju, a opet, neće se ni osušiti na njima. Lak je, ne osećate ga na usnama. Najveće iznenađenje je sam miris karmina, koji mirišu na vanilu i čaj. Lagani, blagi, i štite vaše usne. Nov dizajn kutijica je praktičan, te je lako što pre doći do karmina kada ste u nekoj žurbi i, jednostavno, što pre morate da ga namažete. Diorovi karmini – pun pogodak ove sezone.

Lankomova (Lancome) nova maskara zvana „Amplicils“ nešto je sasvim novo (iako mnogo puta do sada rečeno) na polju maskara. Najviše se prodaje (pa i kod nas) upravo ona, jer je najbolja. Zvana je i panoramska maskara jer „širi“ pogled i čini oko otvorenijim, krupnijim, sjajnijim. Ne dodaje volumen trepavicama već svaku ponaosob ističe i razdvaja. Trepavice deluju duže i šire. Dovoljno je naneti je samo jednom i promena je očigledna, izgled nije napadan i sasvim odgovara za dnevno nošenje.

Maks faktor (Max Faktor) je izbacio na tržište lagani tečni puder (Hypersmooth Foundation) koji u potpunosti prekriva sve nedostatke vaše kože, ne skida se, tj. ne ostaje na njegovoj kragni ili jastuku, ne primećuje se ona grozna linija po ivici brade (razlika između boje lica i boje pudera), jer ovaj tečni puder prianja savršeno. Ima ga u više nijansi, boje su prirodne, i pre svega – nenametljive. Nije ni čudo što se proizvodi ove kozmetičke kuće koriste kao šminka u filmovima holivudske produkcije.

I za kraj, u vašoj torbici se mora naći parfem. Dovoljno je nositi najmanju bočicu novije verzije parfema „Happy“ („srećna“ ili „srećan“ u zavisnosti od pola korisnika, mada je ženski parfem) kuće Clinique. Zove se „Happier“( „srećniji/a“). To je u stvari poboljšana verzija starog sa dodatkom limuna koji osvežava i miksom svetlih nota. Ako vas je do sada stvarno parfem „Happy“ činio srećnom, „Happier“ će vam ulepšavati svaki dan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.