U trendu

Vaša suva koža traži spas: Da li je rešenje u ulju ili losionu, evo kako do savršene hidratacije

Razmišljate o najboljem načinu da negujete svoju suvu kožu?

Pitanje ulja ili losiona za telo može biti ključno! Hajde da istražimo šta je to bolje za vašu kožu i kako odabrati pravi proizvod koji će je održati hidriranom i zdravom.

Ulje za telo: Tajni sastojak za dubinsku hidrataciju

Ulje za telo je poput čarobnog napitka za suvu kožu. Sadrži prirodna ulja koja su bogata masnim kiselinama i hranljivim materijama koje prodiru duboko u kožu, pružajući joj potrebnu vlagu i mekoću. Ova ulja stvaraju zaštitni omotač oko kože, štiteći je od stresnih faktora iz okoline.

Losion za telo: Lagana hidratacija za sve tipove kože

Ako tražite nešto što je brzo apsorbujuće i pogodno za svakodnevnu upotrebu, onda je losion za telo pravi izbor. Ovi proizvodi su vodeno-bazirani i kombinuju vodu, ulja i emulgatore. Njihova lagana tekstura čini ih savršenim za sve tipove kože, od masne do suve.

Koji je pravi izbor za vas?

Ako imate suvu ili osetljivu kožu, ulje za telo će vam pružiti intenzivnu hidrataciju i negu koja je potrebna. Sa druge strane, ako imate normalnu ili masnu kožu, losion za telo će vam pružiti lagani sloj hidratacije bez osećaja težine ili masnoće.

Kombinujte ili birajte jedan?

Ima li potrebe da birate samo jedan proizvod? Možete ih kombinovati! Nanesite ulje za telo prvo kako biste zadržali vlagu, a zatim nanesite losion kako biste održali hidrataciju. Takođe, možete dodati nekoliko kapi ulja u svoj losion za dodatnu vlažnost.

Na kraju, važno je slušati svoju kožu i prilagoditi rutinu nezi prema njenim potrebama. Bez obzira da li odaberete ulje, losion ili kombinaciju oba, neka vaša koža bude hidrirana, meka i zdrava!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.