Venčanje na pomolu?

Bliži se kraj meseca ali i dan za zaljubljene – 14. februar. Možda se baš tada vaš dragi odluči na „ono“ čuveno pitanje. Nije loše razmišljati unapred, za svaki slučaj. Ko zna?

U prethodnom članku koji je imao istu temu, pisali smo o bojama i čipki, ali ima još mnogo novih detalja koji čine savremenu mladu. Čitajte dalje!

Vez, perca i gola ramena

Venčanice koje otkrivaju čitavu bistu žene bile su hit i među umišljenim princezama iz bajke i među minimalistički orijentisanim mladama, koje jednostavno nisu mogle odoleti haljini iz priče o Snežani. Perca, kao lepršavi dodatak suknji, istakla su se kao detalj. Slobodno se može reći da su dočaravala utisak nežnog, belog labuda. I vez je nešto što se zadržalo iz vremena naših baka. Ne odbacujte ovu pomisao, vez je nešto što vam može pružiti neslućenu originalnost i eleganciju.

Ogrtači, kaputi, jaknice

Obično kategorija o kojoj se manje vodi računa. Svi se koncentrišu toliko na haljinu da ogrtač padne u zaborav i na kraju izbor pada na bilo šta što možete brzo obezbediti. Nemojte na kaput gledati samo kao na nešto što ćete samo nakratko ogrnuti, i time mu umanjiti važnost. Elegantan, dobro skrojen ogrtač od kvalitetnog materijala može biti predivan komplet uz providnu haljinicu.

Korset, Mulin Ruž manija

Korset je u modi čini se više nego ikad. Ističe figuru i daje neverovatnu liniju leđima i vratu. Ta savršena, davno zaboravljena koketerija vraća nas u doba romana sestara Bronte i francuskog plemstva.

Seksi ne mora biti tabu

Nevesta je skromna, čedna, blaga, mila (naivna i nevina daleko bilo). Poruka sa oltara u 2001. godini je jasna: imate – pokažite. Pripijene haljine, zanosne siluete u providnim haljinama, saten i svila u sav glas, potpuno je nova sadašnjica.

Zaključak je jasan – pokažite se u najboljem svetlu po svaku cenu!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.