U trendu

Vibrator joj ‘skliznuo’ u bešiku pa nastavio i dalje da pulsira (foto)

Jedna neimenovana žena iz Arizone doživela je neverovatnu nezgodu. Tokom sasvim običnog izlaska sa dečkom nosila je Vesper Massagerm ogrlicu/vibrator koja je na kraju večeri završila u njenog bešici.

Vesper je, naime zamišljen da se ‘neko vreme nosi kao ogrlica’, a onda se nakon ‘romantične večere’ koristi kao vibrator, a anonimna dama je upravo tako i postupila, prenosi The Sun. Za večerom ga je nosila kao ukras, a kasnije ga premestila na intimnije mesto.

Kad je par već bio kod kuće, a Vesper u funkciji vibratora, ona je iznenada osetila oštar bol, ali i da je nakit odlutao.

– Odmah sam počela da paničim jer je nešto što vibrira bilo u meni – ispričala je ona za AZ Family. A kad ni nakon nekoliko minuta nije uspela da ga pronađe, uputila se u bolnicu – dok je vibrator još pulsirao negde unutra.

– Svaki put kad bi se upalio bilo je kao da mi ceo stomak vibrira – požalila se.

Doktor Greg Marčand je rekao medijima da ‘osoblje Hitne pomoći nije uspelo da locira uređaj u ženinoj vagini, ni nakon što su obavili ginekološki pregled, pa su je poslali na skener‘.

– Bio sam jako iznenađen kad sam video da je vibrator u bešici – rekao je Marčand, koji kaže i da nikada u karijeri nije video ništa slično. Naime, vibrator je skliznuo u mokraćni kanal, a iz njega je ušao u bešiku gde se smestio, zbog čega je žena morala na operaciju.

Vibrator/privezak je inače proizvod kompanije Love Crave, a na više veb stranica prodaju se dve verzije ove ogrlice – srebrna za 69 dolara i od 24 K zlata, za 150 dolara.

Vibrator ima četiri brzine i dva načina rada (pulsirajući i konstantni), a najpoznatiji je po tome što je jako tih. Možete ga brzo napuniti bilo kojim USB priključkom (punjenje traje oko 40 minuta), stoji u opisu na internetu.

Žena kojoj se dogodila ‘nezgoda’ nakon ove katastrofe s Vesperom planira da tuži proizvođača jer ‘nisu napisali upozorenje da može i da odluta’. Za svaki slučaj, ona će odustati od sličnih pomagala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.