U trendu

Visoke potpetice na poslovnoj zabavi

Kao što mnoge dame znaju, čak i veoma jednostavna garderoba može izgledati svečano ukoliko se upotpuni dobrim parom cipela, naročito ako se radi o cipelama s visokim potpeticama. To može da bude korisno i ako vam na poslu "uleti" neka zabava – samo ipak treba paziti da izgled ostane dovoljno poslovan.
Na šta mislimo? Na to da poslovne zabave, iako jesu zabave, ipak nisu izlazak u klub, diskoteku ili na splav, pa se u skladu s tim treba i obući. To vam, u neku ruku, i pomaže – za iznenadne poslovne zabave dovoljno je da u fioci stola imate cipele s visokom potpeticom, uz njih vam ništa više nije potrebno.
Kad biste uz te visoke potpetice nosile i nešto suviše tesno, ili suviše kratko, ili i pretesno i prekratko, ničeg poslovnog u vašem izgledu ne bi bilo, izuzev ako "poslovnim" ne smatrate to što bi neko mogao da pomisli da ste dama unajmljena da zabavi gospodu. S druge strane, ukoliko ste u uobičajenoj poslovnoj odeći, i umesto udobnijih i jednostavnijih cipela obujete one s visokim potpeticama, vaš izgled se transformiše.
I dalje izgledate poslovno; vaša garderoba daje vam takav izgled. Ali, dok sa visine svojih štikli posmatrate sve oko sebe, vašem izgledu dodata je i elegancija prikladna za poslovnu zabavu, pa tako delujete kao elegantna poslovna žena koja ume da se dotera, ali i da istovremeno zadrži izgled primeren poslu.
Razume se, postoje i manje formalne poslovne zabave, na kojima je prikladna i opuštenija garderoba (koja ipak ne bi trebalo da bude ni pretesna ni prekratka, ma koliko vam tesna ili kratka odeća dobro stajala), ali za nešto strože (što nije nekakva gala proslava na kojoj se očekuje glamur), dovoljno je dodati visoke potpetice i postići idealan izgled za takve prilike.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.