U trendu

Zaboravite na neveste u belom: Venčanice su ovoj boji novi su hit (foto)

Venčanja obično nisu događaji u kojima mladenci, a naročito mlade, teže kršenju konvencija, ali to se možda menja, kako piše CNN.

U nedavno objavljenom članku napisali su da u svetu sve veći trend postaju crne venčanice, koje su u poslednjih godinu dana postale sve traženije, kako na Guglu tako i u stvarnosti.

Lora Mekiver, PR menadžerka brenda David’s Bridal, istakla je da je to njihov omiljeni trend jer su crne haljine „šik i dramatične“. Pre ste, kaže, morali da ih naručujete, ali sada ih prvi put imaju u ponudi u buticima, kao i na veb šopu.

„Koncept tradicionalnog je evoluirao“

„Koncept tradicionalnog je evoluirao“, objasnila je Mekiver za CNN dodavši da je i pandemija bila jedan od faktora koji su uticali na ovu promenu.

„Trend smo primetili 2021., kada je mnogo parova odlučilo da odbace tradicionalna pravila venčanja. Mnoge su neveste zbog pandemije morale da odlaže venčanja pa su zbog toga želele da njihov posebni dan bude zaista poseban. Htele su da budu obučene onako kako su one htele“, ispričala je Mekvier.

Ranu Kolman, direktorka marketinga brenda Azazie, istakla je da je za mnoge neveste bela venčanica postala znak manjka originalnosti.

„Crna podseća na Holivud i na glamur crvenog tepiha. Osećaju se kao da time dobijaju dodatnu pažnju i kao da su u njih uperena svetla reflektora“, ispričala je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (6)