U trendu

Zašto se NIPOŠTO ne treba oženiti intelektualkom?

Najpre da razjasnimo šta je zapravo intelektualka. Ona koja je završila fakultet, makar i šumarski ili neki od privatnih koji niču kao pečurke posle kiše i koje nije završio samo onaj ko nije ni upisao? Sumnjamo.

Intelektualka bi, po logici stvari, trebalo da bude svestrano obrazovana, bez obzira na fakultet koji jeste ili nije završila, da tečno govori bar dva strana jezika, odlično vlada maternjim jezikom i razlikuje npr. Mocarta od Baha, Renoara od Pikasa (za početak).

Drugim rečima – osoba na višem nivou sveti.

Ne ženi intelektualku, kume!

Oženi „intelektualku“ i ona ti neće dati četvoro dece ni doneti doručak u krevet.

Sa intelektualkom ćeš dobiti njene fantazme, pušački kašalj i taštu koja nosi kratku kosu ofarbanu u zeleno.

Kod intelektualke si na petom ili šestom mestu liste njenih prioriteta, uz večitu borbu da ne sklizneš još niže.

Intelektualku ne pitaj gde ide, s kim je bila i koliko je novca potrošila, jer takva pitanja zadiru u njenu ličnu slobodu.

Intelektualka prilikom sklapanja braka neće uzeti tvoje prezime nego će zadržati sopstveno, jer to je prezime ugledne porodice prestoničkih intelektualaca.

Intelektualka kuva ručak jednom mesečno, sve „zdravo“ – zelene salatice sa đumbirom i nula kalorija.

Intelektualka prezire crkvu gde se sav narod krsti, ona istražuje „nove duhovne horizonte“, što znači da ćeš i ti s njom da vežbaš jogu i udišeš dim iz onih mirišljavih štapića.

Ako nećeš, onda si nepopravljivi seljak i predmet sažaljenja supruge i njenih vajnih prijatelja iz akademskog kruga.

Hajde sad, vreme ti je da prošetas kerove, vidiš da cvile. I usput kupi boks Marlboroa i dopunu za mobilni.“ (BLAJBI)

Napišite i Vi šta mislite o ovome na Forumu Krstarice…

6 komentara
 1. Fabrika

  Ko uređuje ovaj portal?

 2. Danijela

  Kakva glupost !

 3. Anonimni

  Imate li neku bolju temu. A sto ne vidite sebe, da trebate robove pored sebe. Dosta muskaraca je slabog mozga. Ko bi vam rodio ista?

 4. Radoslav Radović

  Ovo je priča o rospiji.A šta je rospija?To je spodoba koja po oblinama i obliku tijela posjeća na ženu i uglavnom ulovi one avetinje koje vodi reakcija donje a ne gornje glave.To ona i traži jer toga može osedlati i jahati dok god joj smiruje strasti,pere sudove,iznosi smeće,pere,pegla i prostire veš,glanjca cipele,voda psa i mačku,radi u dvije smjene da plati dnevne i noćne haljine,cipele za sve prilike i neprilike lance ,lančiće,alke i vlačege,menđuše i broševe,kape ,šešire i šeširiće,lakiranje noktiju,redovna masaža i depilacija brkova,noga i međunožja,friziranje i pramenovanje kose,godišnji odmor u Španiji ili na havajima,i da ne nabrajam sve jer neću završiti do sjutra.Kada žrtva(muž) kaže da nemože više, ona ga ne otavlja dok ne nađe drugog idiota i pošto ga je isprobala u krevetu i ako je prošo sve testove,promijeni brave na vratima i uzme advokata sa kojim je ulazila pravo i izlazila pravo i završila pravo da već starom mužu objasni da je uvukao ključ na tuđim vratima u pogrešnu bravu.Novi šonjo će biti školovan po istom programu i tako redom.To je rospija .Intelektualka je pojam tople divne prave žene vrhunske supruge,plemenite majke , čuvara porodoce i kuće,kojoj ništa nije teško uraditi za svoga muža, svoju djecu i cijelu porodicu, jer za da tako treba i da tako jedino može da stvori i sačuva sve vrijednosti koje im trebaju.

  1. Anonimni

   Hahahaha…..nisu intelektualke tvoja brkata majka sa planine….

 5. zbunjena

  Ma jok, uopšte nije seksistički…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike