Zbog ogromnih grudi pada niz stepenice, ali ne odustaje od operacija (foto)

Foksi Menadžeri (42) iz Mičigena u SAD-u sa estetskim operacijama je počela pre šest godina nakon razvoda ‘kako bi malo poboljšala izgled’. Svidelo joj se toliko da više ne želi da prestane i priznaje da je postala opsednuta svojim poprsjem.

View this post on Instagram

Wishing everyone a safe and happy weekend!

A post shared by Foxy Menagerie Verre (@foxy_menagerie) on

Međutim, veličina grudi je najviše zabrinjava i priznaje da želi da ih još poveća iako su joj toliko velike da zbog njih pada niz stepenice.

– Cilj mi je da postignem savršenu figuru u obliku peščanog sata. Moje grudi još rastu jer imaju ekspandere, tako da se nadam da će doseći 7000 kubnih centimetara brzo, pre nove operacije. Osećam se fantastično nakon svakog zahvata, to me čini srećnom, to što vidim novu osobu koja postajem – rekla je.

Iako nevoljno, priznala je da joj ogromne grudi stvaraju probleme u svakodnevnom životu. Na primer, ne može da kuva na šporetu na prednjim ringlama, ne može da obuje cipele jer ne vidi stopala osim ako nogu ne stavi sa strane.

– Dok hodam niz stepenice često me ‘povuku’ napred pa padnem, tako da moram dobro da se držim za rukohvat – dodala je.

View this post on Instagram

I hope everyone's had an awesome weekend!

A post shared by Foxy Menagerie Verre (@foxy_menagerie) on

Prisetila se kako je nekada bila vrlo sramežljiva i tiha.

– Nisam uopšte razgovarala, bila sam prilično obična, osim kada sam bila tinejdžerka kada sam se bavila manekenstvom. Kasnije sam se udala i prestala sa manekenskom karijerom – ispričala je i naglasila kako joj estetski zahvati podižu samopouzdanje.

Pažnju privlači gde god se pojavi. Kaže da su ljudi najčešće ljubazni i znatiželjni, ali naiđe i na neprijatne komentare na koje se, tvrdi, ne obazire.

– Obožavam da upoznajem različite ljude i fotografišem se s njima – rekla je.

View this post on Instagram

A last look back at my old 6160 CC's size.

A post shared by Foxy Menagerie Verre (@foxy_menagerie) on

Prijatelji je, kaže, podržavaju, ali porodica baš i ne. Smatraju da preteruje.

– Moji prijatelji jako podržavaju moje zahvate. Puno njih radi na meni i u modnoj industriji su. Znači, oni mi pružaju punu podršku. U poslednje vreme imam i mnoštvo novih fanova na društvenim mrežama. Volim obožavaoce koje imam tamo zbog njihove stalne podrške i prijateljstva. Moja porodica ne razume u potpunosti moj izgled – rekla je Foksi i dodala da planira nekoliko novih zahvata u ovoj godini, prenosi Dejli Mejl.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.