Želite da vaš voljeni stalno misli na vas – isprobajte ove trikove

Žene su emotivnije od muškaraca. One stalno prate sve „propuste“ svog partnera i nikada im nije dosta pažnje i ljubavi. Zato vrlo često misle da ih muškarci dovoljno ne vole, da ne misle o njima i da im tokom dana ne nedostaju.

Ipak, to nije sasvim tačno. Ovih deset jednostavnih načina će pomoći da vaš partner stalno misli na vas, prenosi Prva.rs. Probajte bar jedan od njih i uverićete se.

1. Namerno ostavite svoje stvari za sobom
Pokušajte ovaj trik. Ostavite svoje stvari u njegovom stanu ili kolima. Možete ostaviti poruku, svoju narukvicu ili minđušu. Kada pogleda ove male stvari, on će pomisliti na vas i vreme koje ste proveli zajedno, pišu Nezavisne.

2. Lični prostor je važan
Ako se viđate često, normalno je da mu nećete nedostajati. Zato je potrebno dati partneru lični prostor. Dakle, pohađajte kurseve jezika ili časove joge, idite u kupovinu sa svojim prijateljicama ili slično.

3. Neka čeka
Ne bi trebalo odmah da odgovorite na njegove pozive i poruke. Ali, to ne znači da treba čekati satima pre nego što odgovorite, ali biće u redu da sačekate nekoliko minuta pre nego što pošaljete poruku. Na taj način ćete ga „naterati“ da misli na vas.

4. Usporite stvari
Veoma često ljudi vole kada se odnosi brzo razvijaju. Međutim, ako primetite da vaš voljeni želi sve odmah i sad, trebalo bi da usporite stvari. Trebalo bi da ga upoznate i bolje razumete. Na taj način će jedva čekati vreme koje će provesti sa vama.

5. Parfem
Mali trikovi takođe će vam pomocći da postignete svoj cilj. Možete koristiti svoj parfem kako biste učinili da misli na vas. Trebalo bi da bude jedinstven i delikatan, i kada on oseti ovaj miris gde god da je, on će pomisliti na vas.

6. Dodajte neku misteriju
To znači da ne bi trebalo da budete kao otvorena knjiga za njega. Dodajte misteriju i ne govorite sve o sebi na prvom sastanku. Na taj način ćete učiniti da želi da vas ponovo vidi i bolje upozna.

7. Avanture
Vrlo često muškarci žele da budu jedina osoba sa kojom će njegova partnerka provoditi vreme. Zato treba da provedete vreme i imate avanture ne samo sa njim, već i sa svojim prijateljima. Znaće da se zabavljate sa drugim ljudima i nedostajećete mu.

8. Pokažite malo interesovanja za nekoga ili nešto
Po pravilu, muškarci žele da njihove žene pripadaju samo njima. Zato je poželjno da ga učinite malo ljubomornim. Možete mu reći da želite provedete neko vreme na časovima ili treningu. Samo pazite da ne preterate, sve treba činiti umereno.

9. Izgledajte lepo
Kada idete na sastanak sa njim, potrudite se da izgledate sjajno. Nosite nešto elegantno, sredite kosu i ne zaboravite na šminku. Dugo će pamtitie vaš neverovatan izgled.

10. Pokažite da imate ponos
Provedite vreme sa njim, kuvajte za njega nešto ukusno, zabavite se i razumite ga, ali pokažite mu, da imate ponos i dostojanstvo. Na taj način ćete učiniti da žudi za vašim društvom i pažnjom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.