U trendu

Žena će vas garant prevariti ako se nađe u ovih 5 situacija

Okidači za žensku prevaru razlikuju se od onih kod muškaraca, ako je muškarcima okidač uopšte i potreban..

Žene su ipak lukavije i kad varaju to čine nekako promišljenije i bez mnogo rizika.

Postoje, međutim, kažu psiholozi, okolnosti, situacije koje ženu, pogotovu onu koja nije presrećna u vezi ili braku, prosto mame na prevaru…

Evo tih rizičnih situacija…

 1. Puno zarađuje – slobodnija je jer je samostalna, nezavisna i samouverena – zato je sklona i ljubavnim aferama. Novac joj daje samopouzdanje? Hm, jadno li je to samopouzdanje…
 2. Unapređenje na poslu – kad dospe na visoku poziciju, žena pomisli da može mnogo toga, pa i da se nađe u naručju drugog. Opet problem (lažnog) samopouzdanja.
 3. Sumnja da je partner vara – prevarom mu se sveti, ali i samoj sebi „liže rane“, ne bi li povratila samopouzdanje – opet samopouzdanje, i opet lažno!
 4. Slavi 25, 30, 35. ili 40. rođendan – okrugli rođendan. Tada žena sumira svoj život, pomisli da je nešto propustila, pohita da to nadoknadii – eto prevare.
 5. Ako nije s partnerom za rođendan ili neki veliki praznik (Božić, Nova godina…). Usamljena je pa hrli u naručje drugom…

Kao što vidite, svi ovi okidači imaju veze s manjkom istinskog samopouzdanja – onog koje se ima ili nema i koje se ne može steći ni novcem ni društvenim ugledom.

13 komentara
 1. Anonimni

  Sve su zene kurve oprosti majko i ti si zena.

 2. Rodeo

  Prevariće svaka žena , svaki put, kad joj se ukaže prilika a stalo joj je do sexa. Bitno je da bude nepoznat tip, neobično ili nepoznato mesto (mada često varaju i u stanu svojih drugarica, po principu:usluga za uslugu) ,jer je manja verovatnoća da se sazna .Ima i takvih, koje odmah pojure kod drugarice da se pohvale, bolje da je dala u oglase.Takve su drčne, kao bajagi neuhvatljive „Dame“ na ulici. Još jedna bitna stvar…žene ne mogu da varaju bez muškarca. Ko onda koga vara???Sve one u stvari, varaju sebe, samo zbog njima znanih kompleksa.To kao pitanje : šta je bilo pre, kokoška ili jaje???

  1. Anonimni

   Jaje ali od dinosaurusa.

 3. Stojce

  Ma nije to lose da se malo promeni. Sva istrazivanja kazu da to osvezava brak.

 4. frucman

  Ko zna koliko je kilometara kobaje isprimala moja žena a da ja to i ne znam

 5. Blizanac

  Zao mi vas je sto nikad niste osetili ljubav ali onu pravu.

 6. Anonimni

  Sta bi sa mojim komentarom??????

 7. Anonimni

  „Ko je zeni ugodio“ kaze stara narodna uzrecica .Ja sam bio u braku 52 godine i tek nakon 51 godinu saznao da me je pre 25 godina prevarila (to je priznala posredno“abortirala sam a nisam htela nikom reci“ ).I kako je zivela tako je i umirala (u mukama i bolovima ,dok nije dosao Morfijum zadnje 3 nedelje !

 8. Dario

  Mene je prevarila nakon 6 godina super veze gde se klela u ljubav. Verujte da sam se godinama nakon toga vracao u psihicku normali jer kako svariti to da vas je neko 6 godina varao emotivno i na kraju zabio noz u ledja i raskinula je necete verovati tako sto me zvala na pragu me sacekala rekla zaljubila sam se u drugog bice sve ok iskuliraj ako ti reba razgovor ja sam javila tvom bratu pa ga okreni ako ti bude tesko. Kada sam se okrenuo i posao kuci dobacila je nadam se da cemo ostati prijatelji sta ima veze ovo sto nismo zajedno a ti ako nadjes neku devojku nekad racunaj na to da ti se nikad necu vise vratiti!

 9. Cmilja

  Muskarac vara kad god moze, a zena kad naidje na onog ko moze.

  1. Mileva

   Takoe

 10. Raca

  Žena nikad ne vara, ona samo povremeno tj. onda kad mora izigrava neko poštenje, tako uostalom većina ljudi radi, bez obzira na pol.

 11. Blajbi

  Cesto varaju kada se slozi situacija: da ima neko ko im se dopada i da se nikada nece saznati. Tada su veoma sklone prevari.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike