U trendu

Žena može da kupi stotine parfema, ali samo su tri kojima muškarci ne mogu da odole

Od svih svakodnevnih kozmetičkih proizvoda koje žena koristi, parfem je daleko najličniji. Ako ste među strastvenim obožavateljkama parfema i mislite da vaša kolekcija izmiče kontroli, znajte da su vam dovoljna samo tri sa zavedete svakog.

@hebesy

Why do guys love the sweet perfumes? 😜#perfumetiktok #perfume #sweetperfume #blackopium #ysl #goodgirl #arianagrande #sweetlikecandy #fragrance

♬ use this sound if your gay – rip big chubby

Tako bar tvrdi jedna TikTok zvezda, koja ima dovoljno mirisa da se može meriti s parfimerijom, a u videu koji je pregledan više od 3,7 miliona puta, otkrila je tri parfema kojima muškarci ne mogu da odole.

Napisala je: „Imate ogromnu kolekciju parfema, ali momci priznaju samo ova tri.“

1. Black Opium, YSL

Prvi je Black Opium Iv Sent Lorana. Parfem čija je cena za 50 ml oko 100 evra je favorit mnogih devojaka i ima osnovne note kafe i pačulija koje nadograđuju svetliji miris kruške i mandarina.

2. Good Girl, Carolina Herrera

Drugi parfem koji ističe ova obožavateljka skupih mirisa nije tako izvikan kao Black Opium.  Reč je o mirisu njujorške modne kuće Karolina Herera. Njihov parfem Good Girl ima note bobičastog voća i jasmina s drvenim podtonom. Da ne spominjemo dizajn koji izgleda kao pravi ukras svakog toaletnog stolića. Cena je ipak sličnija Black opiumu, pa i za ovu bočicu od 50 ml treba izdvojiti oko 100 evra.

3. Sweet Like Candy, Ariana Grande

Treći parfem koji je dobio pohvale u videu je Sweet Like Candy koji je dizajnirala jedna od najpopularnijih pevačica današnjice, Arijana Grande. U drogerijama se može kupiti za oko 30 evra, a gornje note su kupina, kruška i bergamot;  dok su bazne note vanila i kašmir.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)