U trendu

„Žena počinje da stari kada se u njenom ponašanju primete ove 2 stvari“, tvrdi slavni pisac

Erik Marija Remark (1898 – 1970), nemački književnik, ostao je upamćen po svojim čuvenim delima „Na zapadu ništa novo“ i „Tri ratna druga“, ali i po citatima. Imao je zanimljiv pogled na ljubav i svet, a takođe i na proces starenja.

On je tvrdio da žena zapravo počinje da stari kada počne da sakriva svoje nedostatke. Mnoge žene pokušavaju da sakriju svoje prave godine koristeći estetske tretmane i korekcije, ali to zapravo nije potrebno. Važno je ostati mlad u srcu i negovati sebe na način koji odražava naše unutrašnje stanje.

Naše godine se mogu primetiti po hodanju, govoru, glasu i ponašanju, zato je važno održavati zdrav stil života, držati ramena uspravno, biti ponosan na sebe, izbegavati stres i ne pušiti kako bismo sačuvali svoj glas. Pokušaji sakrivanja godina su beskorisni i mogu biti smešni.

Godine nisu razlog da prestanemo da vodimo brigu o sebi. Negujte svoje telo i kožu uz upotrebu blagih krema, neutralne šminke i kvalitetne kozmetike. Ne bi trebalo da budemo vulgarni, već treba da budemo ponosni na svoje godine i prihvatimo ih kao deo našeg iskustva i mudrosti. Na kraju krajeva, godine su samo broj i ne bi trebalo uzimati sve k srcu, već se usredsrediti na ono što je zaista važno u životu, piše Svezazenu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar