U trendu

Žene ga vole: Ben Aflek

Ben Aflek za slavu i popularnost kaže da su „čudne, bizarne i zastrašujuće stvari“, ali izgleda kao da zna da uživa u njima. Slavu je prvo stekao kao glumac (smatraju ga jednim od najzgodnijih mladih glumaca, a dobio je i titulu „najseksepilnijeg muškarca 2002. godine“), zatim kao scenarista, a poznat je i po brojnim vezama sa holivudskim glumicama za kojima uzdišu mnogi muškarci. Naravno, najpoznatija je njegova veza sa nezvaničnom latinoameričkom kraljicom Dženifer Lopez.

Rođen je 1972. godine u Kaliforniji, ali se ubrzo s majkom preselio u Masačusets, nakon što su se njegovi roditelji razveli. Ipak, zadržao je dobar kontakt s ocem, bivšim glumcem i rediteljem, koji mu je savetima mnogo pomogao u građenju karijere. Prva Aflekova zapažena uloga bila je u niskobudžetnoj, ali veoma popularnoj romantičnoj komediji „Lud za Ejmi“; već sledeće godine je sa svojim prijateljem Metom Dejmonom uspeo da proda i ekranizuje svoj prvi scenario – radi se o hit-filmu „Dobri Vil Hanting“. Nakon toga, u Aflekovoj karijeri ređaju se uloge u hit-filmovima, a počeo je i sa osvajanjem (i ostavljanjem) najpoželjnijih žena Holivuda.

Aflek je bio u vezi sa Gvinet Paltrou, Šarliz Teron, Liv Tajler, ali nijedna od ovih veza nije potrajala. Onda je došla na red i njegova najčuvenija veza – sa Dženifer Lopez. Njih dvoje su se upoznali na snimanju filma „Gigli“ pre tri godine. Smatrani su za najlepši i najpopularniji američki par; konstantno su sve zbunjivali svojim planovima za venčanje nakon kojih bi usledio raskid, pa opet planiranje, pa opet raskid… Izgledalo je kao da se prosto utrkuju ko će kome dati skuplji poklon (unikatni nakit, skupi automobili, egzotična putovanja…), a njihovo venčanje bivalo je zakazivano i otkazivano više puta. Potom su u javnost izbili Benovi „nestašluci sa strane“, da bi javno priznao i da je alkoholičar i otišao na lečenje.

Kada se vratio, Ben je Dženifer (koja ga je sačekala) poklonio dijamantski verenički prsten u vrednosti od tri i po miliona dolara. Venčanje je, poslednji put, zakazano, da bi Dženifer konačno raskinula njihovu vezu nakon što je Ben novinarima ispričao kako je Dženifer Lopez, bez obzira na to koliko muškaraca ove planete sanja o njoj, u krevetu potpuno nezanimljiva i dosadna.

Bez obzira na sve njegove ispade, Ben Aflek je i dalje veoma popularan (i ne mislimo popularan kao glumac) među ženama, što zbog izgleda, što zbog prihoda – i ne čini se da će njegova popularnost u skorije vreme opasti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.