Žene i hrana

Za žene rođene u znaku Bika kažu da je tipičan dubok i setan pogled. One imaju senzualne usne i dobro izgledaju. Troše mnogo novca na garderobu i trude se da uvek izgledaju ekstravagantno, pa zato nose kvalitetnu garderobu. Uživaju u životu, a naročito u hrani. Zato neka se čuvaju, jer to utiče na figuru!

Dobre osobine žena u znaku Bika su velikodušnost i odanost prijateljima. Svi im veruju i osećaju se sigurnim uz njih. Ljubazne su, a kada vole, u stanju su da sve podele sa voljenom osobom. Naravno, imaju i loših osobina. Narav im je pomalo nezgodna i lako se iznerviraju. Dosta su tvrdoglave i ponekad preterano oprezne. Zato ne vole baš mnogo da odlučuju; stalno su nekako zabrinute i deluju kao nesigurne osobe. „Tvrde“ su i zbog stalnog zanovetanja, čak i pomalo dosadne. Često su preterano kritične.

Što se tiče ljubavnog života žena u znaku Bika, posesivne su i to izaziva najviše nesporazuma u njihovim vezama. Poverljive su, odane i visokog morala. Osetljive su prema suprotnom polu i jako ljubomorne kada se zaljube, što može da zasmeta, jer muškarac onda zbriše.

Muškarci rođeni u znaku Bika su strastveni i šarmantni. Već pri prvom susretu ponašaju se kao da vas poseduju. Neće vas nikada izdati, sem ako ne saznaju da ste vi izdali njih. E, tada vam neće oprostiti. Krajnje su konvencionalni – i u ljubavi, i u životu, i u hrani. Ne vole egzotiku i radije će se opredeliti za puding nego za špagete bolonjeze. Njihove dve jedine ljubavi su devojke i hrana.

Omiljene boje muškaraca i žena rođenih u znaku Bika su bledoplava i ružičasta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.