U trendu

Žene koje imaju ove dve osobine magnetski privlače sve oko sebe

Zaljubljenost su hormoni, leptirići u stomaku i strast. Ovo razdoblje razvoja odnosa je samo upoznavanje, ali kada dođe do ljubavi, kod partnera/partnerke postoje određene osobine, karakterne crte koje su važnije od izgleda i koje nas motivišu da ostanemo s tom osobom.

Kako navode psiholozi, muškarci se zaljubljuju i vole žene kod kojih su dominantne ove dve osobine:

1. Razumevanje

Teško nam je da pronađete zajednički jezik s osobama koje nas ne razumeju. Razumevanje je stanje uključenosti, emocionalne intimnosti, interesovanja za partnera. Uvek budite svoji i prirodni, ne pretvarajte se da ste neko drugi. Ako dobro razumete partnera, i on razume vas i imate slične poglede na život, vrednosti, planove, ovo povećava šanse da vaš odnos uspe. Zabluda je da muškarci ne govore o emocijama, oni zapravo traže nekoga ko će ih razumeti i hteti da ih sasluša.

2. Pozitivan stav

Sreća je privlačna! Zbog optimizma i pozitivnog stava o životu svi zrače posebnom energijom i izuzetno je prijatno u njihovom društvu. Kada smo blizu osobe koja se stalno žali, kritikuje, širi negativnost, takav pesimizam prenosi se na nas i ne osećamo se dobro. Žena koja ima pozitivne poglede na život i koja može u svakoj situaciji da pronađe nešto dobro, definitivno može da osvoji mnoga srca. Ova osobina je posebno važna jer je svakome potrebno malo optimizma, a partner želi da ga inspirišete, motivišete i pokažete da je život zaista lep, piše Sensa.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)