U trendu

Žene otkrile, ovo ih najviše privlači kod muškaraca, nije fizički izgled

Žene su iskreno priznale šta ih najviše uzbuđuje kod muškaraca, a nema veze sa fizičkim izgledom, prenose mediji u regionu.  Radi se o stvarima koje se muškarcima čine kao svakodnevne i nebitne. Žene na ove sitnice otkidaju!

Evo šta su rekle da im je neodoljivo:

– Gledati muškarca kako pomaže staroj ženi da pređe ulicu ili pomaže u nekoj drugoj situaciji, posebno ako se radi o njegovoj majci. To je tako slatko i pokazuje da je džentlmen.

– Ako napravi nešto za šta je žena preslaba – podigne nešto teško, otvori mi nešto, popravi… To je kao da mi govori „Ja sam muškarac, brinut ću o tebi jer sam jak i muževan.“

– Neodoljivo im je da gledaju njegove tetive na rukama dok nešto radi. Naravno, rukavi moraju da budu podignuti. – Bilo im je napeto da gledaju prijatelja koji je u jednoj ruci držao laptop i zato nije mogao da otvori kesicu čaja, pa ju je rastrgao zubima.

– Vole da gledaju kako mu se pomeraju mišići na rukama dok diže nešto teško i kako mu proviruje stomak ispod majice. – Obožavaju da gledaju kako muškarac uporno pokušava da poliže i sladoled na dnu korneta.

– Gledaju kako mazi mačku, posebno ako je njena.

– Ako slučajno podigne i majicu koja je ispod pa mu provire stomak ili leđa.

– Dok ga gledaju kako sortira veš dođe mi da mu skinu pantalone i „iscijede“ ga.

– Uzbuđuje ih pogled na njegove ruke dok radi nešto, nezavisno od toga da li je to nameštaj ili skulptura, a koristi ih dobro. – Ako im njihov muškarac mijenja prazne gume na automobilu.

– Njen bivši je imao običaj da liže kašičicu prije nego što ispije kafu. Bio je to mali, suptilan gest koji je trajao možda trećinu sekunde, ali svaki put bi je uzbudio.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.