Žene priznale koliko su aljkave kad je intima u pitanju

Nežniji i lepši pol nije uvek ni umilan ni pedantan ni neokaljan. Mnoge žene redovno rade neke prilično odvratne intimne stvari:

Nošenje grudnjaka: ne menjaju grudnjak po 7 i više dana, grudnjake koje retko nose nikad ne peru, ponekad vade grudnjak iz prljavog veša pa ga obuku i nose.

Tamponi i ulošci: menjaju ih ponekad samo jednom ili dvaput dnevno i pažljivo pregledaju, zaborave da već imaju tampon, stave novi preko njega, pa se dovijaju prstima ne bi li sve to izvadile.

Stidne dlačice: lepe im se za uloške, izvlače ih iz zadnjice, seku makazama dok su na WC šolji, a često se i poseku, povrede.

Dekolte: često je pun mrvica i delova hrane, ali se sve to izvadi i pojede, odličan je za skrivanje novca, ali služi i kao pravi džep, za mnoge sitnije stvari.

Brijanje nogu: briju se samo delovi koji se vide, prave se „soknice“ ili „dokolenice“, čak „bermude“, a skoro nikada ne briju dlačice na prstima.

Grudi: igraju se s njima pred ogledalom, stiskaju ih, plešu, vuku nadole, nagore, čupkaju dlake oko bradavica i na stomaku.

Međunožje: igranje stidnim dlačicama završava se mirisanjem prstiju.

Bubuljice: stiskaju ih prljavim prstima.

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.