U trendu

Žene u kasnim tridesetim – tetkaste ili NEODOLJIVE?

Zašto žene kad pređu kraj tridesetih postanu nekako tetkaste i retko koja dobro izgleda?

E kad pročitam da žena tek sa četrdeset shvati šta želi, onda znam da ni tada to ne zna nego misli da zna. Koje je to vređanje, odn. koji to tenkre moraš biti i koliko glup da ti prođe pola života da bi shvatio šta želiš. Koma. (sinnke)

  • Sasvim suprotno, ja primećujem: izgledaju odlično, a pri tom imaju neku harizmu specifičnu, jer sada znaju uglavnom i ko su i šta žele i koji su dometi do kojih mogu da dobace. Gde ti vidiš te tetkice? Baš obrnuto, ima i onih od 30+ koje idu u suprotnu krajnost, niti su tetkice niti su ove žene u pravom smislu te reči nego glumataju šiparice i oblače se ko ludače. Dobar izgled mora da prati i odeća u skladu sa godinama. Koliko god da je neka zgodna i privlačna ako ima 30 ili 40 godina, naravno da joj ne pristaje odeća za tinejdžerke, jer ne izgleda ni malo seksi već jeftino.(Kiyko)
  • Ništa ljepše nego vidjeti ženu sa dobrim nogama, u kasnim tridesetim… u dubokim starkama. Ove fensi tetice su mi odvratne… (Klonirani Šime)
  • Deder :)) Sa 30 je potpuno uobličena, što ne znači da je to trenutni proces, to traje i traje, te neke godine su potpuno zatvaranje tog kruga, što ne znači da to važi za sve žene. (Kiyko)

Napišite i Vi šta mislite o ovome na Forumu Krstarice…

2 komentara
  1. Provereno

    40+ su najbolje

  2. IGOR

    Nikako ne izgledaju „tetkasto“ u tridesetim.Vec na protiv,deluju sigurno,po hodu i ponasanju,muskarci odmah shvataju sa kim imaju „posla“.Devojka koja je presla tridesetu,nece svom seksualnom partneru,stavljati nikakve zabrane.Sve je tada dozvoljeno u seksu.Dakle,najmanje se vodi klasican seks.Najomiljenije varijante su :Oral (lizanje i sisanje),skoro uvek dolazi i do analnog seksa.Nikakvi tabui vise ne postoje.Vodi se totalni seks,do poslednje „kapi“ sperme.Eto to su razlozi,zasto su te takozvane „polovnjace“ u kasnim tridesetim godinama,veoma omiljene medju muskom populacijom.!

Napišite komentar