Znaci rastanka

Kakav je put od savršene zaljubljenosti do trenutka kada vam se čini da je svemu kraj? Dobro proučite sadašnju situaciju pre nego što bilo šta uradite. Evo šta bi trebalo da imate u vidu:

Komunikacija nije uvek prioritetna. Kada par gleda televiziju pre spavanja, onda su oboje fizički umorni ili umorni emocionalno zbog svega onog sa čim se suočavaju u toku dana. Ali ako se pitate da li ste partneru skoro rekli da ga volite, a tek koliko juče ste svaku rečenicu počinjali obavezivanjem na ljubav, ne bi bilo loše da budete obazrivi.

Loše je i ako vam je strpljenje za svaki postupak partnera na izmaku. Ako vas i najmanje stvari dovode do ludila, vreme je da razmislite zašto reagujete na taj način. Ako ona zaboravi da ugasi svetlo u kupatilu, ili ako on ne zatvori kutiju od paste za zube, pa sve to dovede da oboje eksplodiraju od besa, onda nešto nije u redu. Ako na poslu niste previše izloženi stresu, ili ako nemate velike zdravstvene ili finansijske probleme, onda nemate izgovor za ovakvo ponašanje.

Vi i vaš partner se sve više mimoilazite u mišljenjima. Da li ste ikada primetili kako se parovi slažu gotovo u vezi svega na početku braka? Neki parovi će ovaj stadijum „medenog meseca“ zadržati i onda kada uđu u onaj u kome obično počinje „zona sumraka“, ali nekima to jednostavno neće poći za rukom. Razlozi za neslaganje mogu biri različiti, ali ako osetite da se sada oko mnogo toga ne slažete, u odnosu na raniji period, onda analizirajte sebe, svog partnera, „hemiju“ koja postoji između vas, ili možda njen nedostatak.

Ako svi ovi redovi jako dobro podsećaju na vašu vezu, veoma je važno da raspravite o ovim stvarima sa svojim partnerom, pre nego što dođete do nekog drastičnijeg i nepovoljnijeg nivoa. Ako želite da raskinete, onda to učinite na jasan način. Nemojte se samo spakovati i otići. Neka partner razume zašto vi mislite da je rastanak najbolja moguća opcija. Objašnjenje o smislu toga dugujete i svom partneru i sebi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.