U trendu

Zrele žene OVO NIKADA ne rade u VEZAMA

Kako bi ljubavna veza opstala potrebno je mnogo truda, tolerancije i mudrosti. Evo šta zrele žene nikada ne rade u vezama. Mentalno snažne žene ne analiziraju značenje iza svake riječi ili postupka druge osobe. Trošiti energiju na takve stvari nema smisla, jer većina reči nema nikakvo skriveno značenje.

Ne očekuju od partnera da ih upotpuni

Zrele žene prvo same sebe upotpune, a tek onda traže nekoga ko će im ulepšati život. Vrlo je važno da žena može i zna uživati u vlastitom društvu odnosno da ne očekuje od partnera da je ispuni i da joj da smisao već da ga sama u sebi pronađe.

Ne spominju prošlost

Ne vraćajte se u svakoj svađi u godinama unazad. Izbegavajte nepotrebno spominjanje i uvlačenje prošlosti u svađu koja nema veze s tim.

Ne traže uzore u tuđim vezama

Zrele žene u potpunosti su posvećene sebi i svom partneru. Kopiranje ili fokusiranje na tuđe veze i odnose nema smisla, jer je svaka veza drugačija, čega su one i te kako svesne.

Ne omalovažavaju partnera

Stalno prigovaranje partneru zbog nečeg vezanog za njegovu ličnost odraz je vlastite nezrelosti. Ako ga niste u stanju prihvatiti kao osobu sa svim njegovim vrlinama i manama, zašto uopšte ostajete s njim?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.