10 stvari koje muškarac NIKADA neće priznati svojoj ženi

Čak i ako u vezi postoji odlična komunikacija, postoje stvari koje većina muškaraca nikada neće priznati svojim partnerkama.

1. Volimo samouverene žene
Muškarci doživljavaju žene kao i sami sebe. Zato bi muškarac radije izabrao puniju ženu koja ima harizmu, nego neki top model s manjkom samopouzdanja.

2. Važno nam je kako izgledate
Muškarce ne zanima da li ste odevene po zadnjoj modi. Svaki od njih želi da vidi ženu koju voli, obučenu u privlačnom stilu, koji uključuje eleganciju i ženstvenost, ali bez vulgarnosti.

3. Ne znam kako to da uradim
“Biti muškarac” u očima žene vrlo je važno za njih. Zato oni započinju posao, čak i ako nisu sigurni u uspeh. Moraju da budu jaki i pametni ispred svoje dame, bez obzira da li znaju da poprave nešto u kući.

4. Osećamo se izgubljeno kada postavljate zamršena pitanja
Žene vole da postavljaju pitanja kao što je: Da li sam debela?, a istovremeno prave tužnu grimasu, ali zadržavaju prodoran pogled. Reči ne mogu da opišu koliko muškarci mrze da odgovaraju na ovakva pitanja, prenose mediji.

5. Ljubomorni smo
Muškarci ne izražavaju otvoreno svoja osećanja a ako vide svoju ženu da koketira s drugim tipom, neće odati nijednu emociju. Međutim, iznutra ih to proždire.

6. Sviđa nam se vaša prijateljica/sestra
Jednostavno je: ako mislite da je vaša prijateljica ili sestra super zgodna, vaš muškarac takođe neće propustiti taj kvalitet. On će i razmišljati o njoj, iako to nikad neće izgovoriti naglas.Glupo je misliti da će ga njegova ljubav prema vama učiniti slepim.

7. Mi vas proučavamo
Ako vas pozove u restoran na večeru, nemojte žuriti s odabirom venčanice. Lagano koketiranje, šale i osmesi su samo
znakovi da se zanima za vas, a ne da je vaš zauvek.

8. Volimo komplimente
Tradicija je da komplimente obično daju muškarci, ali oni takođe vole da čuju pohvale. Potrebne su im reči ljubavi, a takve male stvari mogu sve da promene.

9. Mi smo majstori u skrivanju svojih osećanja
Vrhunac romantičnog filma koji tera žene u suze može da utiče na muškarca na isti način. Jedina je razlika u tome što će on hrabro reći da gledate gluposti i brzo obrisati oči.

10. Ne napuštamo vas bez razloga
Muškarac nikada neće otići ako je zainteresovan. On ne radi ništa bez razloga. A, ako napusti nekoga s kim se dobro osećao, ne može to da učini odjednom – takva žena ima posebno mesto u njegovom srcu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.