U trendu

10 stvari koje su ženama bitne kad traže supruga, jedno žele i žene i muškarci

Postoji tip muškarca s kojim ćete izaći i tip muškarca za kojeg ćete se udati. Muškarci često mogu biti odbijeni kao materijal za brak.

Većina muškaraca automatski misli da znaju šta žena želi od muškarca, ali nažalost, skloni su da pretpostave i pogrešne stvari o tome kako žene biraju muža.

Evo zašto se žene udaju za neke tipove, i zašto ne biraju druge. Ovih deset glavnih stvari žene ‘stvarno’ traže kod muža:

1. Muškarčeva karijera znači mnogo, ali ne radi se o novcu
Istina je da oni s dobrim karijerama imaju veću verovatnoću da budu bračni materijal od muškaraca koji su lenji ‘propalice’. To će značiti i manje stresa zbog finansijskih pitanja. Osim toga, dobra karijera pokazuje da je tip aktivan jer zapravo nije sve u novcu koji zarade.

2. Njegov životni plan je također veliki problem
Mudre žene se neće udati za muškarca koji želi nešto sasvim drugo u životu. Imajući to u vidu, neke će dame pokušati uveriti dečke da se promene i preispitaju svoje izbore, ali to gotovo nikad ne završi dobro za sve uključene.

3. Prva stvar koju traže je karakter koji je kompatibilnan s njihovim
Mnogi muškarci na kraju ostanu samci jer im je karakter ‘loš’. Ako ste tip koji želi dugoročnu vezu koja bi završila brakom, a već imate dobru karijeru i izgledate pristojno, velike su šanse da je razlog što ste slobodni vaš karakter ili nedostatak truda u pronalaženju ‘prave’.

4. Velika stvar kod budućeg muža je emocionalna stabilnost
Postoji razlog zašto tipovi koji imaju reputaciju nestabilnih ljudi ne uspevaju dobro u vezama. Niko ne želi da se time bavi. Ako muškarac ima problema s besom, većina će ga se kloniti.

5. Hteli to priznati ili ne, izgled može biti faktor
Nisu samo muškarci ti koji biraju ženu na temelju toga izgleda. Bilo je mnogo slučajeva u kojima su žene izlazile, ali se nisu udale za neke muškarce jer su znale da ga roditelji ili prijatelji neće odobriti.

6. Stav i karakter su uvek važni
Iscrpljujuće je imati posla s tipom koji je stalno tužan, ljut ili ogorčen. Većina dama želi nekoga na koga se mogu osloniti i nekoga tko ima pošten karakter. Zato oni koji su skloni tome da budu srećniji imaju tendenciju da imaju više žena, čak i ako njihov izgled nije tako dobar. To je također razlog zašto većina žena nezrele stavove i ponašanja ne smatra ‘materijalom za brak’.

7. Dobro zdravlje
Puno stvari na ovom popisu svodi se na to koliko je čovek zdrav, emocionalno i fizički.

8. Dobar izgled je bitan, ali daleko od najvažnijeg
Mnoge žene žele zgodnog muškarca jer privlačnost je bitna, a ako vas supružnik ne privlači, verojatno vas čeka loš ishod.

9. Žene žele tipa koji je spretan u poslovima
Nitko se ne želi udati za tipa koji ne zna počistiti za sobom. To je neprivlačno i na kraju pojam braka u toj situaciji zvuči više kao 40-godišnji posao nego kao bilo šta drugo.

10. Najveća stvar koju žele žene, žele je i muškarci
Najveći aspekt koji svi uzimaju u obzir kada se žele venčati s nekim je ljubav. Uostalom, brak je institucija, odnosno sinonim za ljubav, i zato je to najvažnija stvar koju žene traže u budućem mužu, i obrnuto, prenosi YourTango.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)