U trendu

3 surove istine o muškarcima: Jednom kada shvatite ove stvari, nema više razočarenja, kaže psiholog

Kada jednom shvatite ove 3 istine, više nema razočarenja. Donosimo vam 3 istine o muškarcima po psihološkinji Viktoriji Kristi.

Evo o čemu se radi:

1. Ako ste godinama u vezi i on ne predlaže brak – vaša veza nema budućnosti

Godinama ste u vezi, a on nikada neće da priča o vama kao paru. Čim započnete temu zajedničke budućnosti, on menja tok razgovora. Da, verovatno mu se sviđaš, ali ne toliko da bi te ženio. Sa tobom je u vezi dok ne naiđe ona prava. Shvati ovo i nastavi dalje.

2. Ako mu se zaista sviđaš on će se postarati da ti to uvidiš

Ako te dugo ne zove ili ne stavlja ti do znanja da treba da se vidite – ne voli te, ne dopadaš mu se. Čak i najsramežljiviji muškarac će napraviti korak napred, uraditi bilo šta da ti stavi do znanja da mu se sviđaš, da te na neki način privoli, osvoji, rezerviše za sebe… Ako ne pravi niti jedan korak u tom pravcu – jednostavno mu se ne dopadaš.

3. Ako ti kaže „trenutno ne želim ozbiljnu vezu“ to znači „ne želi vezu sa tobom“

Ako muškarac trenutno nije za vezu jer je „kriza u zemlji“, jer „ste previše mladi“, jer „nije završio fakultet“, jer „nije našao posao“ – to znači da jednostavno nije spreman da preuzme odgovornost. Tužno je i bolno shvatiti to, ali da vas voli bio bi spreman na sve i uprkos svemu – jednostavno.

Još malo surovih istina o muškarcima:
  • Ako te uvredi – nije to njegov karakter, nego te ne poštuje.
  • Ako te krivi za sve, zamera svaku sitnicu, to ne znači da je zahtevan – to znači da vas on ne prihvata takvu kakva jeste.
  • Ako vam ne daje komplimente i nikad ne poklanja cveće, to ne znači da je on osoba koja čvrsto stoji na zemlji već za njega niste toliko važni ni vredni da bi potrošio novac na vas, a ni emocije.
  • Čak i veoma škrt čovek će udeliti poneku lepu reč, jer kompliment ne košta ništa.
  • Ako se sviđate muškarcu, on će se postarati da vi to shvatite i neće biti potrebno da tumačite i opravdavate njegove postupke, prenosi Najžena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.