3 ženske osobine su presudne kod izbora za brak, ovo muškarci traže kod žene

I žene i muškarci se trude da, prilikom izbora partnera, odaberu onog, odnosno onu koja je najbliža savršenstvu. Tačnije, njihovom idealu savršenosti. I večita je dilema šta žene žele, ali, sa druge strane, i žene se često pitaju koji su to kriterijumi koje muškarci postavljaju. Tačnije, šta je to što njih zanima.

Verovatno ćete se i iznenaditi nekim kriterijumima.

S obzirom na to da bi trebalo da se posvete samo jednoj ženi, što njima posebno teško pada, od izuzetne važnosti im je da pronađu ženu koja će ih voleti i ceniti zbog onoga što oni zaista jesu i koja će ih učiniti boljim osobama.

Ovih nekoliko kriterijuma su svakom muškarcu važni:

Mora da bude orijentisana ka porodici
Verujemo da ovde nema ničeg nejasnog. Niko ne očekuje da imate savršen odnos sa svojom porodicom i širok krug bliskih prijatelja.

Ali, ukoliko želite da osvojite srce svog muškarca, morate pokazati da vrednujete porodicu kao instituciju i da negujete odnose sa svojim prijateljima.

Ono što je od suštinske važnosti jeste i vaš odnos prema njegovoj porodici i prijateljima, prenosi portal 24 sedam.

Mora da bude šarmantna
Šarm ili imate ili nemate i to je vrlo jednostavno. Međutim, ukoliko ste šarmantni i umete da mu izmamite osmeh, maltene samo suptilnim pogledom, vi na njega delujete kao magnet.
Šarmantne žene su muškarcima mnogo privlačnije u odnosu na one koje su nadmene, pretenciozne i glume nedodirljivost.

Mora da bude ambiciozna
Muškarcima je bezuslovna podrška od ogromnog značaja, pa je samim tim i logično da će tražiti ženu koja će im je pružati.

Međutim, ono što oni žele jeste da ta žena ima jasnu viziju svoje budućnosti i da prati svoje snove. Za jednog muškarca ne postoji ništa privlačnije od ambiciozne žene koja je fokusirana na svoje planove i koja ne posustaje pred izazovima.

Takva žena je, za njega, savršena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.