3 zlatna pravila za uvek pun novčanik, ova boja je najsrećnija u 2024. godini

Feng šui nudi korisne savete za uređenje novčanika radi privlačenja pozitivne finansijske energije. Evo na šta treba obratiti pažnju kako biste optimizovali svoj novčanik prema principima feng šuija.

Boja: Srećna boja za 2024. godinu prema feng šuiju je zelena, koja simbolizuje rast i vitalnost. Zelena boja se preporučuje jer može pomoći u privlačenju novca i prilika tokom godine. Ako vam zelena nije omiljena boja, možete odabrati novčanik sa zelenim detaljima ili postavom koji će dodati tu energiju.

Oblik i materijal: Oblik novčanika ima značajan uticaj na feng šui svojstva i finansijsku stabilnost. Idealno je da novčanik bude ravan i jednostavan, jer to omogućava da novac bude složen bez preklapanja.

To se smatra dobrim protokom energije, što je ključno za privlačenje prosperiteta. Materijal novčanika takođe igra ulogu; koža se preporučuje zbog svoje izdržljivosti i pozitivnih energetskih svojstava.

Organizacija: Čistoća i organizacija su ključne komponente feng šui principa. Oslobodite novčanik od nepotrebnih predmeta poput starih računa, priznanica i papirića koji mogu blokirati energiju i usporiti finansijski napredak. Redovno čistite novčanik jednom nedeljno i organizujte novac i kartice na odgovarajuća mesta. Kovanice i papirni novac treba držati odvojeno, a kartice stavljati u posebne džepiće kako bi se održao red i organizacija.

Uz ove smernice, vaš novčanik može postati efikasan alat za privlačenje pozitivne finansijske energije prema principima feng šuija, što može doprineti vašem opštem blagostanju i uspehu u svakodnevnim finansijskim aktivnostima.

(Espreso / Republika)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.