U trendu

4 male stvari koje rade žene, muškarci smatraju prevarom

Svako ima svoju definiciju što znači biti neveran u vezi. Za neke je sve u  reproduktivnim organima i seksualnoj penetraciji.

Drugima seksualna aktivnost je manje važna od onoga što smatraju emocionalnom neverom.

Nije tajna da muškarci i žene različito pristupaju vezama.

Ove 4 sitnice koje rade žene, a muškarci ih smatraju prevarom i zašto im to slama srca:

1. Čuvanje tajni
– Prevara je gotovo sve što niste voljni da kažete svom partneru. Ne doslovno. Stvari poput zadnjeg pražnjenja creva ili zadnjeg puta kada ste masturbirali ili čak što planirate da mu kupite za Božić očito ne spada u ovo. Ali ako partneru krijete nešto što uključuje nekoga osim njega jer se bojite da bi on mogao pomisliti da je to varanje, onda da – kaže američka autorka Rebecca Jane Stoke.

Sve što osećate potrebu da skrivate ​​od svog partnera ili mu lažete smatra se prevarom.

Mnogi od muškaraca spomenuli su tajne i štetan učinak koji mogu imati na veze. Za te tipove, ideja da nešto što su učinili kriju od svoje partnerke je ponašanje koje se računa kao varanje. U suštini, to znači da ako su učinili nešto zbog čega se osećaju krivim, toliko krivima da to žele zadržati u tajnosti, se takođe može smatrati neverom.

To bi mogao biti seksualni pokušaj, ali za neke muškarce to može biti nešto poput flerta sa ženom na poslu koja mu je kasnije prosledila broj telefona. I ne moraju delovati da bi smatrali da je to varanje, što je nešto što treba imati na umu, jer on može očekivati ​​isto od vas.

2. Imati emocionalnu vezu s nekim ko nije vaš partner
– Sve emocije ili mentalni prostor koji daješ nekome drugom treba posvetiti svom partneru – kaže Stoke.

Neki muškarci, baš kao i neke žene, na stvaranje emotivnog odnosa s nekim ko nije njihov partner, gledaju kao na prevaru. U takvim slučajevima stvari možda nikada neće prerasti u seksualnu aferu. Čin posvećivanja svog vremena ili emocionalnog prostora i energije nekome drugome kada biste to trebali ili mogli posvetiti svom partneru smatra se kršenjem granica njihove veze.

Muškarci takođe imaju osećaje i ne morate ići tako daleko do seksualne intimnosti s drugim da biste ih povredili.

3. Kršenje prethodno uspostavljenih dogovora
– Prevarom smatram svaki put kada prekršite uslove oko kojih ste se oboje prethodno dogovorili, a da o tome niste prethodno razgovarali. Komunikacija je ključ, a male laži vode samo do većih. Ako je to nešto što bi moglo zabrinuti drugu stranu, trebali bi im reći o tome pre nego kasnije – istaknula je autorka.

Misli se na sve izvan granica o kojima se raspravlja ili implicira u vezi.

Za većinu muškaraca, ono što smatraju izdajom u vezi zavisi od pravila koje dvoje ljudi uspostavi od samog početka. Mogli biste biti u otvorenoj vezi i stoga vam je dopušteno seksati se s drugim ljudima, ali ako učinite nešto što krši drugu vrstu dogovora – na primer, ne kažete svom partneru da ste upoznali nekog novog – to bi se računalo kao varanje. Za monogamni par, to bi verojatno bilo nešto tradicionalnije.

Ako se vas dvoje slažete da ne bi trebalo biti fizičkog kontakta s pripadnicima suprotnog spola, tada bi se čak i nešto poput držanja za ruke ili ljubljenja moglo računati kao afera.

4. Seks s nekim drugim
– Kad još jedan penis uđe u njezino tijelo, to je za mene definicija varanja. Sve ostalo je samo opasno ponašanje – misle mnogi muškarci.

Ovo je prilično jednostavno.

Za neke muškarce, ako imate seks s drugim, prevarili ste, ali sve pre, posle ili između trebalo bi biti otvoreno za pregovore i tumačenje. Ovo je definitivno labava definicija i ona najjača, od strane serijskih varalica i onih koji žele zadržati malo prostora u svojim vezama, prenosi YourTango.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar