U trendu

4 znaka da ste zaljubljeni u pogrešnog – da gubite vreme

Ljubav je slepa, a kad smo zaljubljeni ne vidimo neke pogrešne stvari koje nam se nalaze ispred nosa.

Ono najgore je da tek kada uhvatimo partnera u prevari ili kad nas jako povredi, shvatimo da smo zaljubljeni u pogrešnu osobu.

Ova četiri znaka ukazuju da smo možda zaljubljeni upravo u takvu osobu.

1. Stalno tražite vreme s partnerom
‘Nazvaću te kasnije. Danas sam bio zauzet, sutra ćemo razgovarati. Previše sam umoran za razgovor’ – ako vam sve ovo zvuči poznato, zapitajte se jeste li s pravom osobom. Morate pri tom uzeti u obzir da osoba koju volite neće uvek biti slobodna, ali postoji tanka linija koja čini razliku. Ako ste vi taj koji neprestano traži nečije vreme, ali bez uspeha, setite se da ste i vi dragoceni, baš kao i vaše vreme, ako ne i više.

2. Nedostatak komunikacije
Iako je nedostatak komunikacije sam po sebi jasan znak, neke stvari ipak ukazuju da je veza na pragu propasti. Počinje tako što vas druga osoba neko vreme izbegava. Ako vas partner izbegava, nema o čemu pričati s vama, ne trudi se da komunicira, ne zanima ga gde ste i kako ste, vrieme je da shvatite da stvari možda neće ići onako kako ste hteli. Pre nego što uložite previše svojih emocija, sednite, opustite se i razmislite je li vredno toga?

3. Veza zavisi od njihovog raspoloženja
Ako razgovarate samo kad je on/ona najbolje raspoložen, velika je verovatnoća da vaša veza dugoročno neće uspeti. Stvari na takav način ne mogu dugo funkcionisati, čak ni onda kada želite. Razmislite dva puta pre nego se prepustite u potpunosti takvoj osobi.

4. Njihovi postupci ne odgovaraju njihovim rečima
Vaša bolja polovina može vas obasipati najlepšim rečima o tome koliko vas voli, koliko je zaljubljena u vas, ali ako vi sledeći dan preispitujete radi njihovih dela je li to istina, imate krivu osobu. Ako vidite da je partner dobar samo na rečima te sve što govori ne provodi u dela bilo bi dobro na vreme preispitati situaciju, piše Pink Villa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.