U trendu

5 besplatnih stvari za srećniji život – sjajno, zar ne?

Ma koliko da smo nekada očajni zbog nedostatka novca ili nekih užitaka, koje mislimo da samo novac može priuštiti, postoje stvari koje će as više usrećiti od novca. Ovih 5  stvari su nam svima besplatne, samo se upustite u bar neku od njih.

Zapevajte
Pojačajte muziku do daske i zapevajte uz svoje najdraže pesme. Pevanje će van pomoći da na trenutak zaboravite na sve brige i da opustite dušu i telo.

Prijavite se na kviz
Učestvovanje u kvizu je besplatno, a možete samo profitirati novim poznanstvima i osvojenim nagradama. Ako se bojite da ćete se osramotiti eventualnim neznanjem, imajte na umu da se vašeg neuspeha nakon bar dana više niko neće sećati. Ili možda pamtite lica ljudi koji nisu znali odgovore na lagana pitanja na nekom kvizu?

Otkrijte tantrički seks
Tantra je popularna metoda kojom parovi otkrivaju nova uzbuđenja. Sam seksualni čin je pritom u drugom planu, a naglasak je stavljen na bliskost, poverenje i emocionalnu povezanost.

Razgledajte grad u kojem živite
Ako nemate novca za skupa putovanja po svetu, otkrijte čari vlastitog grada. Sigurno ćete saznati brojne zanimljivosti kojima se niste nadali.

Trčite
Bavljenje sportom dokazano je najbolji lek protiv depresije, a ništa nije tako jednostavno i dostupno kao trčanje po kraju, parku ili šumi. Stavite slušalice u uši i potrčite prema sreći. Jedino na šta morate obratiti pažnju je da ne trčite prebrzo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.