U trendu

6 stvari koje srećni parovi rade zajedno svaki dan: Sačuvajte ljubav, tajna je u ovim ”malim detaljima”

Teško je definisati u čemu je tajna dugotrajnih veza. Međutim, sigurno je da nekoliko stvari treba da se uključi u čitavu priču da bi stvari funkcionisale – na primer poštovanje, komunikacija, poverenje, spremnost na kompromis, i tako dalje.

Zajedničke aktivnosti

Partneri uvek treba da imaju vremena za sebe, ali i da pronađu neke zajedničke hobije ili aktivnosti u kojima će oboje uživati.

Idu zajedno u krevet

Srećni parovi idu u krevet u isto vreme i spavaju u istom krevetu. Iako tome često prethodi zajedničko gledanje televizije, gašenje svetla, ljubljenje za laku noć i slično.

Provode vreme zajedno, a ne na mobilnim telefonima

Doba pametnih telefona zauzelo je mnoge sfere života odraslih i najmlađih, ali srećni parovi radije gledaju film, šetaju, razgovaraju i provode vreme u prirodi.

Smeh

Zajednički trenuci ispunjeni smehom za mnoge su pravi luksuz, što utiče i na odnose među partnerima. Parovi koji pronađu više ovakvih prilika često su srećniji i povezaniji.

Oni šalju poruke jedno drugom

Dan ispunjen obavezama i, uglavnom, stresom, može vam umnogome olakšati iznenadna poruka voljene osobe koja misli na vas.

Ne zaboravljaju na nežnost

Male naklonosti, poljupci u prolazu, štipanje ili golicanje, često su samo ”obeležje” u prvim mesecima veze. Oni koji to uspeju da zadrže u kasnijim godinama zajedničkog života srećniji su i povezaniji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar