U trendu

99-godišnjak se razvodi od svoje 96-godišnje žene iz najbizarniji mogućeg razloga

Naime, 99-godišnji Italijan podneo je zahtev za razvod od svoje 96-godišnje supruge nakon 77 godina zajedničkog života, a sve zbog toga što je pronašao dokaze koji svedoče o aferi njegove drage koju je imala pre 60 godina.

Pronašao pisma u komodi
Čovek, koji je u sudskim dokumentima identifikovan kao Antonio C. pronašao je ljubavna pisma koja su razmenjivali njegova supruga i njen bivši ljubavnik u staroj komodi nekoliko dana pre Božića, a priča je tek sada dospela u javnost, prenosi „abcnews“.

On se suočio se sa svojom ženom, Rosom C., koja je navodno priznala aferu, i pokušala da ga ubedi da ne odustaje od njihovog braka.

Međutim, uprkos tome što su proveli osam decenija u zajednici, prezreni Antonio C. je nastavio sa procesom brakorazvodne parnice.

U dugom braku dobili su petoro dece, dvanaestoro unučadi i jedno praunuče, navodi se dalje.

Poreklom su sa Sardinije, Antonio C. je navodno upoznao Rozu C. 1930-ih dok je služio kao deo italijanskih karabinjera – oružanih snaga – u njenom rodnom Napulju.

Italijanska štampa je ukazivala na južnjačku krv para kao „okidač“ raskida.

Kada se razvod Antonija i Roze C. završi, oni će postati najstariji razvedeni par i preuzeće počasnu titulu od Britanaca Bertieja i Džesi Vud, 98-godišnjaka, koji su se razveli 2009. godine nakon 36 godina braka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar