U trendu

Advokat: Na ovo pitanje nikad nemojte odgovoriti policajcu kada vas zaustavi

TikToker pod imenom @tiktokstreetlawyer predstavlja se kao advokat i stekao je veliku popularnost deleći besplatne pravne savete. Nedavno je istaknuo jedno pitanje na koje ne bi trebalo da odgovorite ako vas zaustavi saobraćajni policajac, a video je postao viralan.

Reč je o pitanju: „Znate li zašto smo vas zaustavili?“ On kaže da ljudi najčešće daju odgovore: „Zato što sam prebrzo vozio“, „Zato što sam jeo“, „Zato što sam prošao kroz crveno“, što, dodaje, znači da ste priznali prekršaj, a da ga policajac možda uopšte nije bio ni svestan.

@tiktokstreetlawyer

How to answer this police question- “why do you think i pullled you over?” #streetlawyer #communitylegaleducation #police #traffic #question #fyp

♬ original sound – Street Lawyer

Savet advokata je da odgovorite jednostavno: „Molim vas, recite mi.“ Savet je oduševio tiktokere, a snimak je prikupio više od milion pregleda.

Mnogi pišu svoje potencijalne odgovore u komentarima ispod videa.

„Počeo bih da paničim i priznajem stvari koje nisam ni uradio“, „Rekao bih mu: ‘Ako ti ne znaš, neću ni ja da ti kažem'“, „Mrzim kad me to pita“, „Mislim da je dovoljno ljubazno odgovoriti i da ne bi trebalo da bude problema“, samo su neki od odgovora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.