U trendu

Advokatica otkrila najmanje poželjne muškarce za brak: ‘Osećaju se kao bogovi u svojoj profesiji’

Iako razlozi za razvod mogu biti brojni i raznovrsni, postoje i oni najčešći poput problema u komunikaciji, prestanka ljubavi, nedostatka intimnosti, prevare, finansijskih pitanja i slično.

Posao supruga je ključan faktor

Ipak, mnogi nisu ni svesni da uspeh ili neuspeh braka u zavisi od posla kojim se bavi suprug. Ovom temom pozabavila se i američka advokatica Kejti Leonard, koja se pretežno bavi razvodima.

@attykatieleonard

I even included headers for you people with patience problems 😘 #divorce #divorcetok #takeaNAIRbreak

♬ original sound – KK

Na TikTok-u je prati oko 35.000 ljudi, a u videu je ispričala da je još tokom studiranja saznala da posao muškarca može biti velika prepreka u braku. Iako joj se tada ta činjenica činila netačnom, advokatica se kroz svoje iskustvo uverila u suprotno.

Otkrila je da postoji pet profesija kojima se mogu baviti muškarci i koje neće dobro uticati na jedan brak. Kao zanimanja navela je vatrogasce, pilote, policajce, vojnike i hirurge, prenosi Net.hr.

‘Osećaju se kao bogovi’

„Šta je zajedničko ovim profesijama? Zbog njih se muškarci osećaju kao bogovi u svojoj profesiji“, rekla je advokatica, aludirajući da je narcisoidni kompleks u određenim profesijama problem koji se prenosi u bračnu sferu.

Partner narcisa nema pravo na svoje želje i potrebe, a ako to i zatraži, veza se automatski prekida. Njihove veze su burne, impulsivne, kratkotrajne, strastvene, bez emocija i vezanja, što će definitivno rezultirati neuspešnim brakom i razvodom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.