U trendu

Advokatica za razvode otkrila: Muškarci koji rade u ovim profesijama su najgori muževi

Advokat koja se bavi razvodima i koja na TikToku objavljuje pod profilom @jettiegirl28 kaže da; premda su brojni razlozi za razvode bračnih parova; znatan uticaj ima i profesija supružnika. Nagori supružnici po njoj su zaposleni kao vatrogasci, policajci, pripadnici vojske, hirurzi i piloti.

@attykatieleonard

local divorce attorney PSA #divorce #narcissist #EasyWithAdobeExpress #fypage

♬ original sound – KK

„To naravno ne znači da su brakovi s muškarcima u tim profesijama nužno osuđeni na propast“, rekla je, ali primetila je, kaže, da ih puno češće odlikuju narcisoidni poremećaj i povećana želja za kontrolom. Takođe, kaže, sam im razvod pada teže nego drugima i teže se s njim nose.

I premda se čini da su profesije koje je nabrojala potpuno različite, jedna im je stvar ipak zajednička; muškarci u tim zanimanjima navikli su da drugi u njima vide autoritet. „Razlog je taj što su često na svom radnom mestu doživljavani kao ‘bogovi’!“, rekla je, a prenosi Večernji list.

Svi se, kaže advokatica ugledaju na njih, oni su glavni i svi se prema njima odnose s poštovanjem, a onda dođu kući i neko ih traži da odu baciti smeće…“Naravno da se pitaju šta je sad to…“,kaže ona.

„U pravu ste, žene čuvajte se muškaraca u uniformama!“, napisao je jedan pratilac, a javio se i advokat za razvode iz Nju Džersija koji kaže da se potpuno slaže s ovom tvrdnjom. „Kad bolje razmislim, nikada nisam videla da pilot nosi burmu… „, dodala je u komentarima jedna stjuardesa, dodavši kako uz nabrojene profesije vrlo često ide i ‘kompleks Boga’…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.