U trendu

Ako često viđate ove brojeve, budite sigurni da nije slučajno, univerzum vam poručuje jedno

Ako često viđate ove brojeve dok gledate na sat 2:22, 3:33, 11:11, 12:12 to znači da univerzum pokušava nešto da vam kaže.

Brojevi koji se ponavljaju nisu slučajnost. Kao jasan sinhronizovani simbol, brojevi koji se ponavljaju prikrivaju dublju poruku koja dolazi iz duhovnog sveta i otkrivaju mnoge tajne.

Prema popularnom verovanju, oni pokazuju „višu stvarnost“ koja nije uvek vidljiva našem oku.

Najmoćniji broj je 11 posebno u dvostrukom obliku 11:11.

Kada vidite 11:11, to znači da se vaše ćelijsko skladište sećanja aktiviralo.

Ono podstiče vaše pamćenje kako da vas podseti na nešto što ste zaboravili. Kada vidite moćne brojeve 11:11 to je poruka da ste na pravoj stazi u skladu sa višom stvarnošću. Posmatrano kao božansko posredovanje, to je raskrsnica između više stvarnosti i fizičkog sveta.

Kada se to dogodi, zastanite na momenat i poželite želju, zatražite nešto, ili jednostavno zatvorite oči i osetite nevidljivi svet oko vas.

Pogledajte oko sebe i pokušajte da vidite zid između stvarnosti i iluzije. To vam pomaže da se koncentrišete, meditirate i vidite dalje. Osetite kako je sve povezano.

Ako stalno viđate 11:11, to znači da ste spremni da osetite bezuslovnu ljubav i spremni ste da transcedentna dualnost postane jedinstvo. Osetite koliko ste živi i svesni, ovde i sada.

Otkrića koja imate nisu u formi reči ili pojmova. Vi ćete to samo osetiti kao stanje bitisanja i moglo bi dovesti do otvaranja vašeg trećeg oka.

Glavni brojevi imaju različita značenja i svaki od njih predstavlja korak do drugog nivoa uvođenja u naše duhovno putovanje na Zemlji.

Broj 11 pokazuje naše rođenje, pitajući nas da izgradimo novu građevinu u našim novim životima, životima kakve smo oduvek sanjali i koji su ustvari nama pripadaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.