U trendu

Ako imate ovaj broj u datumu rođenja, čeka vas veliko bogatstvo: Osmice su najveći srećnici

Datum vašeg rođenja može odrediti kvalitet i pravac u životu. Svaki broj ima svoju sopstvenu energiju. Da bi dobili broj koji utiče na vašu sudbinu, saberite sve brojeve svog rođenja.

Na primer, ako ste rođeni 15. maja 1973. godine, morate sabrati sve cifre u datumu: 1+ 5 +5+ 1+ 9 +7 +3 = 31. To daje broj koji je veći od devet, pa ga treba sabrati, dok ne dobijete krajnji broj, odnosno, 3 +1 = 4. Tako ćete dobiti broj vaše sudbine, a to je u ovom slučaju broj 4.

Broj 1 označava slavu, tendenciju da osoba postane aktivna. Vi možete očekivati uspeh, ali samo ako se potrudite da izbegnete sukobe i konflikte.

Broj 2 pokazuje da ste uravnotežena osoba. Uvek ste u potrazi za kompromisom, izbegavajući sukobe, ali suviše pažnje poklanjate bliskim osobama. Prihvatiti život takav kakav jeste. Lako ćete se nositi sa bilo kojom situacijom u životu.

Broj 3 pokazuje da ste osoba oštrog uma i da brzo učite, ali takođe znate da manipulišete ljudima. Vi uvek tražite jednostavne načine za rešavanje problema. Mana ovog broja je to što ne razmišlja o budućnosti.

Broj 4 predstavlja marljive i trezvene osobe. Ove osobe mogu izbeći rizike, a do uspeha stižu polako. U životu sve možete sami postići.

Broj 5 je karakterističan za pozitivne osobe, vedrog duha, koje imaju tendenciju ka avanturama i reskiranju. Ove osobe lako uče strane jezike i lako pronalaze izlaz iz teške situacije. Stalno prave planove za daleku budućnost.

Broj 6 predstavlja osobe koje uvek teže napretku. Ove osobe na poslu uvek teže dobijanju priznanja, a manje su okrenuti sticanju bogatstva.

Broj 7 je tajanstven broj, kombinacija misterija i znanja. Vi ste romantična osoba, koja ima visoko razvijenu intuiciju. To je broj poznatih kompozitora, muzičara, filozofa i pesnika koji mogu postići velike uspehe. Međutim, osoba koja ima ovaj broj često pati od depresije.

Broj 8 predstavlja hrabrost, uspeh u poslu, snažnu volju i jak karakter. Osobe sa ovim brojem uvek treba da slede svoje planove i realizuju svoje snove. Ovaj broj najčešće imaju političari, vojni lideri i biznismeni.

Broj 9 je broj inteligencije i kreativnosti. Osoba sa ovim brojem je istaknuti predstavnik umetnosti. Uspeh možete očekivati u svetu kreativnosti. Važno je razumeti ono što vas privlači, da sledite svoje snove, jer jedino tako možete uspeti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Пошаљи коментар