U trendu

Ako se muškarac ovako ponaša zaljubljen je do ušiju, ne može to da sakrije

Nikada mu neće smetati vaše društvo i uvek će biti srećan kada ste s njim. Kada je s vama ne želi ništa požurivati nego želi da dan što duže traje. Ceniće trenutke koje provodite zajedno

1. Voli vašu jedinstvenost
Kada se muškarac zaljubi, on bezuslovno prihvata vaše mane. Čak i stvari u koje ste možda nesigurni. Da, on ih smatra fascinantnim. Podstiče vas da prihvatite sebe i pokušava se stopiti s vama.

2. Emocionalno je krhak
Kad je s vama, može vam činiti da je pod stresom ili da se lako uzbudi. Možda se ne usredsređuje na svoje mentalno zdravlje. Ponekad ni govor tela ne uspeva pravilno kontrolisati jer je toliko nervozan da to remeti njegove neverbalne znakove.

3. Između vas se stvara duboka veza
Ljubav uključuje povezanost – duboku i široku povezanost. Možda će hteti da mu se pridružite u ispunjavanju njegovih strasti kao što su planinarenje ili nešto drugo. Ako vidi da vaša veza ima potencijal želeće s vama da deli i svoje hobije.

4. Više je prisutan u vašem životu
Ako snažno želi da bude s vama onda će se i više fokusirati na vas. Ako radi stvari za vas a da to i ne tražite, ako vas iznenada poljubi  – postoji velika šansa da se počinje zaljubljivati.

5. Želi da provodi vreme s vama
Nikada mu neće smetati vaše društvo i uvek će biti srećan kada ste s njim. Kada je s vama ne želi ništa požurivati nego želi da što duže dan traje. Ceniće trenutke koje provodite zajedno. Ako preuzima inicijativu, to je znak da je zainteresovan.

6. Nervozan je u vašoj blizini
Ovo može biti očigledan znak da se zaljubljuje u vas. Ako vam se čini da je pomalo stidljiv ili nervozan kad izgovara reči koje oseća to je dobar znak.

7. Upoznao vas je s prijateljima i želi da upozna vaše
Ovaj znak je veliki korak napred jer međusobno upoznavanje prijatelja znači da želi da budete deo njegovog života. To jasno govori da mu veza nešto znači.

8. Razgovara s vama o budućnosti
Ako pred vama priča o svojim budućim planovima i pita vas šta mislite, to je dobar znak. Takođe bi mogao pokrenuti temu budućnosti da vidi osećate li i vi isto. Možda vas planira uključiti u svoje planove.

9. Ne boji se da bude svoj u vašoj blizini
Ako je vaš partner potpuno svoj u vašoj blizini, to bi moglo značiti da je zaljubljen u vas. Ako se ne boji dubokog razgovora o međusobnim interesima i preferencijama, onda mu je potpuno ugodno s vama.

10. Neće igrati nikakve igrice 
Ako je zaljubljen,  neće vas dovoditi u u nevolju i terati vas da se stalno brinete.  Uključuje vas u svoj život jer vas voli i uvek će se odazvati na vaše pozive, a ako slučajno ne odgovori odmah, za to ima opravdan razlog.

11. Vi ste mu najbitniji
Najbolji način da saznate je li vaš partner zaljubljen u vas je ako vam jasno da do znanja da ste mu najbitniji. Ako ga uhvatite kako vas gleda zamišljenim ili snenim pogledom, onda vas voli i žudi samo za vama.

12. Posvećuje vam punu pažnju
Ovo je znak da se zaljubljuje u vas, a ako već je, onda će hteti da posveti još više paženje vašem životu i podrži vaše odluke i mišljenja.

13. Održava kontakt očima
Istraživanja su pokazala da ljude koji se zaljubljuju uvek privlače partnerove oči, jer postoji nešto vrlo intimno u kontaktu očima s osobom koju volite.

14. Često se zajedno smejete
Humor i smeh uvek su dobar znak u vezi i ako se uvek možete zabaviti zajedno, ljubav će sigurno rasti. Ako se uvek smeje vašim šalama, zaljubljuje se u vas.

15. Puno svog vremena ulaže u vaš odnos
Ako znate da je vaš partner zauzet, ali ipak odlučuje da provede gotovo sve svoje slobodno vreme s vama, to je znak da je zaljubljen.  Studije pokazuju da ljudi provode više vremena s ljudima koje cene i smatraju važnim u svom životu, piše YourTango.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.