U trendu

Ako vam se muž ponaša ovako, čuvajte ga kao kap vode na dlanu. Veoma je teško pronaći pravog

Muškarac koji ceni svoju ženu razume je pa se ona ne oseća kao njegova posluga ili sobarica. Zna da se ona umara na poslu pa je s njom ravnopravan u svim aspektima

Veoma je teško pronaći pravog partnera, a ako ga imate, čuvajte ga kao ‘kap vode na dlanu’. On ne samo da govori lepe reči, već i deluje kad treba. kad god vam treba rame za plakanje, on je tu, može vas utešiti i pomoći vam koliko god to može.

Pored toga, zna kuvati – a moderan tip žene smatra da je takav muškarac koji izgleda muževno i u kuhinji, idealan za suživot. To ne mora biti neka posebna hrana, već nešto jednostavno, nije to toliko bitno.

Idealan muž pazi na detalje i uvek će vas podržati
Morao bi vas podržati bez obzira na situaciju. Ako pogrešite, a to se dešava svima, muž treba biti na vašoj strani.

Vaš savršeni muškarac pazi na detalje. Ali, to ne znači da mora da zna baš svaki detalj ili da se seti što ste nosili dana kad ste se upoznali.

Zna ono što vam je bitno – koji slatkiš volite, kakvu kafu pijete, najdražu pesmu i takve sitnice.

Zna kako da vas razveseli i oraspoloži
Zna kad vam treba dobar vic i da vam podigne raspoloženje kad se posvađate s nekim.

Zna kako izaći iz nekih svakodnevnih situacija i problema ili vam dati dobar savet. Idealan muškarac vas zna podržati u raznim situacijama kad vam to treba i da oseti kad dođe taj trenutak.

Može naći zajednički jezik sa svima, od majstora i policajca do nevaljale komšinice – jer je to vama bitno.

Ceni vaše mišljenje i ne zaboravlja probleme koje imate
Često je muškarcima zapravo teško da se fokusiraju na više zadataka odjednom. Ali, ako vas voli, vaše će zahteve staviti na prvo mesto i postaviće ih kao prioritet.

Supružnici bi trebali da budu i prijatelji i lični savetnici, međusobno da veruju jedno drugom

Osim zajedničkog života, idealno je kad dele i savete. Ali, to ne znači da se međusobno kontrolišu, važno je naučiti zajedno donositi odluke.

Učestvuje u kućnim poslovima
Ako vas muž ceni i poštuje, nikada neće dopustiti da se osećate kao da ste njegova kućna pomoćnica. Shvata da ste se umorili na poslu i da kućne poslove radite zajedno. Osim toga, to je način da sve skupa odradite puno brže, prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)