U trendu

Amajlija koja privlači novac kao luda: Čuvajte je obavezno na ovom mestu

Ova popularna amajlija koristi se za privlačenje energije bogatstva i novca, ali i za zaštitu doma od loše i privlačenje dobre energije

U feng šui kulturi uređenja doma koriste se razni talismani i amajlije za privlačenje dobre energije, obilja, blagostanja i sreće. Jedan od najpoznatijih su svakako novčići, odnosno kovanice.

Ova popularna amajlija koristi se za privlačenje energije bogatstva i novca, ali i za zaštitu doma od loše i privlačenje dobre energije. Ukoliko želite da imate kineske novčiće u svoj dom, važno je da ih postavite u odgovarajućem mestu u domu prema feng šui principima.

Prema feng šui stričnjacima najbolje je da amajliju stavite u jugoistočni deo doma ili kancelarije. U feng šui radnjama, kao i u prodavnicama koje prodaju stvari za dekoraciju doma možete pronaći kineske novčiće u raznim varijantamaa.

Novčiči ne moraju biti istaknuti, već ih slobodno možete i malo sakriti, tako da je sasvim u redu i da ih držite u fioci. Važno je samo da bude na jugoistočnoj strani vašeg doma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.