U trendu

Anastasija u Kombank areni 1. jula

Pevačica moćnog i prepoznatljivog glasa, Anastasija, nastupiće u Kombank Areni, 1. jula. Anastasija je prva bela pevačica koju su nazvali „bela žena sa crnačkim glasom.“

„I am Outa Love“, „Paid My Dyes“, „Left Outside Alone“, „Sik and Tired“ i dalje su među najtraženijim pesmama mnogih radio stanica i sa pravom se može reći da se već nalaze u hitovima svih vremena.

Do sada je prodala preko 85 miliona albuma širom sveta. Smatra se za jednu od poslednjih ikona svetske muzičke scene i uzor ženama širom sveta jer je javno govorila o ličnoj borbi sa ozbiljnom bolešću koja joj je usporila karijeru.

U 2009. godini dobila je prestižno priznanje „World Artist Award“ od udruženja „Women ‘s World Awards“ kao uticajni izvođač a u znak priznanja njenog decenijskog humanitarnog truda na polju podizanja svesti o raku dojke, Anastasija je postala druga žena ikada koja je nagrađena „Humanitarian Award“ na dodeli nagrada „Men of the World“ GQ magazine 2013. godine.

Ulaznice u prodaji po cenama od 2550, 2900 i 3300 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima i blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Šoping centra.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar